Megkérlek titeket nagyon szépen hogy ne az ezt ne csináld, nem tesz jót dumákkal haggyatok, csak 1 számra vagyok kíváncsi?
Ne csináld, kérlek!
Amilyen szörnyen érzed most magad az semmi ahhoz képest, hogy milyen szörnyen fogod érezni magad egy ilyen 500-600 kcal-os diéta után.
A bőrödre nem gondoltál? A lógós bőröd soha az életben nem fogod tudni semmivel sem helyrehozni!
És mi lesz, ha elájulsz az utcán? Azt szeretnéd, hogy úgy térj magadhoz, hogy ellopták a tárcád?
Én is 85 kilóról indultam, most vagyok 73 kiló. Napi 1500-1600-1700 kcal, és 5-6 hónap mulva te is itt fogsz tartani ahol én.
Oké, tessék kiszámolom neked. 1 kg zsír 8000 kcal.
Neked a súlytartós kcal szükségleted mondjuk olyan 2500 lehet (tipp, hiszen fogalmam sincs mennyit mozogsz, hány centi vagy, hány éves)
Ha napi ötszáz kcalt eszel, akkor mondjuk 4 nap alatt 1 kiló, 40 nap alatt tíz, 80 nap alatt 20. Csak az az apró probléma van ezzel, hogy neked nem zsírból fog lemenni, előbb bontja a tested az izomzatodat. meg úgysem tudod megcsinálni, mert vagy előbb betegszel meg, vagy feladod és felfalod a hűtőt.
De elvben, lehetséges, hogy az összes súlyfelesleged (meg nem felesleg, ld. izomzat) lemenjen 3 hónap alatt, ha ezt tudod tartani. Hogy a bőröddel, a cickóddal, meg a popsiddal mi lesz, az más kérdés. Szép nem lesz, az biztos.
De én sosem értem az ilyet, ha ehhez lenne akaraterőd, akkor hogy a francba nincs a rendszeres sporthoz, meg a normális táplálkozáshoz, hogy így el tudsz hízni?
Félre ne érts, én is túlsúlyos vagyok, de az ilyen sose fér a fejembe, hogy akinek van ereje a koplaláshoz, az miért nem tud normálisan élni. Nekem még a napi 1600 is kihívás, ha odafigyelek, de jól lakom, akkor eszem 2000 körül, pont azért, mert akargyenge vagyok, éhes és kívánós, nyilván ezért híztam el.
Nem tudom miről beszéltek, az én súlyom például meg se mozdul egy 1200 kalóriás diétától. Pedig van rajtam 20 kiló felesleg, orvosi számolás szerint. Napi 600 kalóriától tudtam heti 1 kilót fogyni. Vannak ilyen emberek akiknek csak drasztikus megvonástól indul el a fogyás. Azt meg ne mondja senki hogy akkor szánj rá 1 évet a fogyásra. Ki szeretne 1 évig szenvedni, ki nem veszitené el a motivációt ha nem lát eredményt hétről hétre?
Attól hogy nektek megy a fogyás 1200 1400 kalóriával is, attól még nem vagyunk egyformák.
Nekem ebben a 600 kalóriában a nagyrésze fehérjepor volt, így nem veszitettem izmokat, tele voltam energiával fogyókúra közben, ezt ajánlom a kérdezőnek is.
Az hogy hány kilót fogyhatsz nehéz kérdés. Ha te normálisan működsz, tehát ha neked nem megy ilyen nehezen a fogyás mint nekem, akkor heti 2 kilót mondanék ezzel az 5-600 kalóriával. Első hetekben lehet heti 3 is. Viszont arra hogy minden egyes nap fuss, nem lesz energiád az biztos, jobb lenne csak heti 3 szor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!