Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megkérlek titeket nagyon...

Megkérlek titeket nagyon szépen hogy ne az ezt ne csináld, nem tesz jót dumákkal haggyatok, csak 1 számra vagyok kíváncsi?

Figyelt kérdés
85 kg vagyok. mennyit fogyhatok napi 500-600kcal-t ennék és futnék 30-40percet minden nap. csak 1 számot kérek mást ne is írjatok. hátrányokat tudom. kb hány kg-t?

2012. okt. 16. 20:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0,001
2012. okt. 16. 20:23
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha még ötvenszer írod is ki, akkor is hülyeség lesz, és ez a lényeg. A számtól függetlenül is elkezdhetsz kocogni (lehet, hogy először inkább sétálni, és ne minden nap... bár nem hiszem, hogy ez érdekelne az 500 kalóriás izé után).
2012. okt. 16. 20:34
 3/12 anonim ***** válasza:
Mivel eleve hianyzik az, hogy milyen idotartamrol van szo, nem tudok egy szammal valaszolni. AZ orvosilexikon.hu oldalon a napi kaloriaszukseglet kalkulatorral ki tudod szamitani, hogy mennyit fogsz fogyni. Nem tudom az adataidat, es igy meg plane nem lehet.
2012. okt. 16. 20:43
 4/12 poiu ***** válasza:
85 kg hány centihez? A napi 5-600 kcal örület, a napi minusz 500 kcal reális. Te vagy komolytalan vagy, vagy nagyon kétésgbeesett. Ha viccelsz, akkor rabolod az időmet, ha komoly, akkor írj kicsit többet magadról.
2012. okt. 16. 21:12
 5/12 anonim ***** válasza:
uncsi vagy már kérdező.
2012. okt. 17. 01:33
 6/12 anonim ***** válasza:

Ne csináld, kérlek!

Amilyen szörnyen érzed most magad az semmi ahhoz képest, hogy milyen szörnyen fogod érezni magad egy ilyen 500-600 kcal-os diéta után.

A bőrödre nem gondoltál? A lógós bőröd soha az életben nem fogod tudni semmivel sem helyrehozni!

És mi lesz, ha elájulsz az utcán? Azt szeretnéd, hogy úgy térj magadhoz, hogy ellopták a tárcád?

Én is 85 kilóról indultam, most vagyok 73 kiló. Napi 1500-1600-1700 kcal, és 5-6 hónap mulva te is itt fogsz tartani ahol én.

2012. okt. 17. 09:36
 7/12 anonim ***** válasza:

Oké, tessék kiszámolom neked. 1 kg zsír 8000 kcal.

Neked a súlytartós kcal szükségleted mondjuk olyan 2500 lehet (tipp, hiszen fogalmam sincs mennyit mozogsz, hány centi vagy, hány éves)

Ha napi ötszáz kcalt eszel, akkor mondjuk 4 nap alatt 1 kiló, 40 nap alatt tíz, 80 nap alatt 20. Csak az az apró probléma van ezzel, hogy neked nem zsírból fog lemenni, előbb bontja a tested az izomzatodat. meg úgysem tudod megcsinálni, mert vagy előbb betegszel meg, vagy feladod és felfalod a hűtőt.

De elvben, lehetséges, hogy az összes súlyfelesleged (meg nem felesleg, ld. izomzat) lemenjen 3 hónap alatt, ha ezt tudod tartani. Hogy a bőröddel, a cickóddal, meg a popsiddal mi lesz, az más kérdés. Szép nem lesz, az biztos.

De én sosem értem az ilyet, ha ehhez lenne akaraterőd, akkor hogy a francba nincs a rendszeres sporthoz, meg a normális táplálkozáshoz, hogy így el tudsz hízni?

Félre ne érts, én is túlsúlyos vagyok, de az ilyen sose fér a fejembe, hogy akinek van ereje a koplaláshoz, az miért nem tud normálisan élni. Nekem még a napi 1600 is kihívás, ha odafigyelek, de jól lakom, akkor eszem 2000 körül, pont azért, mert akargyenge vagyok, éhes és kívánós, nyilván ezért híztam el.

2012. okt. 17. 10:39
 8/12 anonim válasza:
Èn igy 34kg-t fogytam,amit tartok is,de a te èrdekedben nem ajànlom,mert közel voltam ahoz,h anorexiàs legyek,nem beszèlve arrol,h azóta sem tudok egy jóízűt enni,h ne a kalóriàkat szàmolgassam.Ès azèrt az egèszsèged fontosabb,èn ezen àtestem,ne akarj igy fogyni!
2012. okt. 17. 11:56
 9/12 anonim válasza:
34%

Nem tudom miről beszéltek, az én súlyom például meg se mozdul egy 1200 kalóriás diétától. Pedig van rajtam 20 kiló felesleg, orvosi számolás szerint. Napi 600 kalóriától tudtam heti 1 kilót fogyni. Vannak ilyen emberek akiknek csak drasztikus megvonástól indul el a fogyás. Azt meg ne mondja senki hogy akkor szánj rá 1 évet a fogyásra. Ki szeretne 1 évig szenvedni, ki nem veszitené el a motivációt ha nem lát eredményt hétről hétre?

Attól hogy nektek megy a fogyás 1200 1400 kalóriával is, attól még nem vagyunk egyformák.

Nekem ebben a 600 kalóriában a nagyrésze fehérjepor volt, így nem veszitettem izmokat, tele voltam energiával fogyókúra közben, ezt ajánlom a kérdezőnek is.

Az hogy hány kilót fogyhatsz nehéz kérdés. Ha te normálisan működsz, tehát ha neked nem megy ilyen nehezen a fogyás mint nekem, akkor heti 2 kilót mondanék ezzel az 5-600 kalóriával. Első hetekben lehet heti 3 is. Viszont arra hogy minden egyes nap fuss, nem lesz energiád az biztos, jobb lenne csak heti 3 szor.

2012. okt. 17. 13:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Az meg van, hogy zsírból heti 1 kilónál többet nem lehet fogyni? PErsze ha nem a zsír/izom arány megváltoztatása a cél, hanem az, hogy kevesebbet mutasson a mérleg, akkor működhet. Előző, te amúgy hány kilóról indultál?
2012. okt. 17. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!