Mennyit kéne bicajoznom, hogy olyan hatásos legyen, mintha futnék?
Figyelt kérdés
Elhatároztam, hogy mostantól hetente 3x futok és bicajozok. A futás fél óra lenne, mert egyenlőre nem bírok többet. Ha bicajozással ugyanolyan hatást akarok elérni, akkor mennyi ideig kéne tekernem?2012. okt. 15. 17:24
1/3 anonim válasza:
Szerintem olyan 1-1,5 óra között.
2/3 anonim válasza:
csak vigyázz, nehogy vastagodjon a combod, mint nekem.. nem tudom, én mit csináltam rosszul.. talán sokáig és nagy megterhelés volt vagy én nem tudom.. de a zsir nem igen ment le, de az izom erősödött, úgyhogy csak vastagitottam sajnos :(
3/3 anonim válasza:
A biciklit nem véletlen találták fel, gyorsabb és kényelmesebb. Első sorban erősíti a lábad, és kisebb részt fogyaszt. Futásnál a felsőtested is mozog, míg a kerékpárnál javarészt a lábad dolgozik. Én 17éve rendszeresen bringázom, de a futás amit pár éve csinálok sokkal jobban kifáraszt, és mind a kettőt erdőbe, terepen kell érteni, nem betonon... Én azt mondom, hogy úgy 2 óra bicikli= fél óra futás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!