Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van ez a Norbi torna dvd. Ezt...

Van ez a Norbi torna dvd. Ezt ha mindennap csinálom nyár végéig, akkor hány kilót fogyok?

Figyelt kérdés
Erre lennék kíváncsi. Van ilyen Norbi torna dvd. Ha ezentúl mindennap csinálnám augusztus végéig, iskolakezdésig, akkor mennyit fogyok?
2009. aug. 6. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
83%

Fúú de nem birom már ezeket a kérdéseket. Honnan a f*szomból tudná innen egy ember is, hogy mennyit fogysz? hagyján hogy semmi adatot nem tudunk rólad de aki diéta elkezdése elött már kérdéseket tezs fel a végeredményről a soha a ... életbe nem fogja leadni mert lusta... És bocsi ha válaszom sértő jöhetnek a lepontozások is nem személyed ellen irányult csak már felgyülemlett bennem.

A lényeg kezd el és rájössz h nem is olyan veszélyes.

U.i: itt nem azokat minősitettem akik diéta közben kérdések merülnek fel vagy új diétával nem tudnak vmit hanem a magával semmitse tevő stb stb...

na lehet lepontozni

2009. aug. 6. 20:29
 2/4 anonim válasza:
0%

se mennyit. A norbi dvd csak azért van hogy legyen szépházunk, drága autonk stb stb.

A sima gyaloglással több zsírt éget a szervezet mint az ilyen ugra-bugra átveréssel.

De ez csak az én véleményem.

2009. aug. 6. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:
96%
Én Norbival fogytam 30 kilót... Mi lenne átverés már benne??? Istenem... Az aerob mozgás, az aerob mozgás, PONT!
2009. aug. 6. 23:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát ha ugrálsz, meg futsz, szerintem ugyanúgy lefogysz. Ez olyan mint a tánc vagy az aerobic. Szerintem ha rendszerességgel csinálom, akkor lesz valami változás. Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy aki ezt csinálta, az mennyi ment le és menyi idő alatt. Prsze aki nem is csinálta soha életébe nem tudta.
2009. aug. 7. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!