Fogyózom, tisztában vagyok vele, hogy naponta 2-3 liter vizet meg kell inni. Az baj, ha ez ízesített ásványvíz?
Nézd meg a címkéjét.
Van, amelyikben iszonyat sok a cukor. Pl. Apenta, ha jól emlékszem.
Van, amelyikben édesítő van, az a jó. Pl. a Béres Alexandrás Native az asszem jó.
Én magamnak szoktam citromos vizet csinálni..
Öntök a vízbe egy kis citromlevet, ha nagyon savanyú, akkor rakok bele 1-2 szem édesítőt.
Napi két liter víz ilyen melegben kevés ha fogyni akarsz. Én ennek a dupláját iszom.
Ne igyál ízesített ásványvizet, az a biztos. Nem tudom mi kifogásolnivalód van a sima ásványvízzel szemben.
Ne bolti ízesített vizet igyál, hanem készíts magadnak, az sokkal jobb.
Én karikázni szoktam a vízbe citromot, tenni bele grapefruit húsát(hártya nélkül) esetleg mentalevelet. Vagy ha nem szereted a savanyút, pár szem édes gyümölcs mehet bele, pl málna, eper, stb. De bármilyen gyümölcsből készíthető. Cukrot egyáltalán nem hiányolok bele. De ha neked kell, tegyél egy keveset, és apránként csökkentsd a mennyiségét. Teljesen le lehet róla szokni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!