B.Adrienn02 kérdése:
Hogyan adjak le 26kg felesleget?
Figyelt kérdés
Segítségre és ösztönzésre is nagy szükségem lenne! Másfél éve szültem,26 kg plusz van rajtam. Ezt kb fél év alatt szeretném leadni. Nem akarok semmilyen löttyöt meg bogyót szedni. Mivel nem állok úgy anyagilag, hogy étrendet változtassak, (azt eszem, amit meg tudok venni), és edzőteremre sincs se pénzem se időm, így maradok az itthoni tornánál. Régebben futottam, annyit és azt ettem, amit akartam, mert a mozgásnak köszönhetően nem látszódott rajtam. Most viszont a kisfiam a létező összes erőmet és energiámat is leszívja a nap végére, így már meghalni sincs erőm. Mivel nincs segítségem, így nem tudok elmenni futni, csak itthon tudok este tornázni. Olyanok segítségét kérem, akik tudnak kő kemény és nagyon hatásos edzést itthonra, és sok-sok olyan embert is várok, akik nap mint nap tartják velem akár e-mail-en a kapcsolatot, és lelkiekben erősítenek, mert egyedül nem tudom végigcsinálni. Kérlek benneteket, segítsetek! Ha már csak 1 ember tartja bennem a lelket vagy akár még velem együtt is tornázik akkor biztosan sikerül elérni a célom. Segítsetek!2012. okt. 13. 14:06
1/4 anonim válasza:
Reggel, mig a ferjed otthon van addig elmehetnel futni. Tudom, hogy faradt vagy es nincs energiad de a futas utan jobban erezned magad.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Úgy látom egy cipőben járok, ugyhogy mi tarthatnánk egymásban a lelket:)
Nekem is kb 20-25 kg feleslegem van, a kisebbik gyerkőcömet 8 hónapja szültem, azóta csak jönnek a kilók:(
Nekem sincs segítségem, ugyhogy marad az itthoni torna, (amire viszont energiám kevés van), viszont már lement 4 kiló, aminek nagyon örülök:)
Szívesen tartanám Veled a kapcsolatot e-mailben, szerintem mindkettőnknek jól jönne a tapasztalatcsere :)
Ha szeretnéd írok privit, vagy írhatsz Te is nyugodtan:)
Legyen mosolygós, szép napod:)
3/4 anonim válasza:
Ha van facebookod, ott vannak csoportok, pl. Cukornádkisasszony, ott a nő kb. 40 kilótól szabadult meg, gyerek mellett!
4/4 A kérdező kommentje:
Első hozzászóló! Amint olvastad EGYEDÜL VAGYOK, nincs segítségem!
2012. okt. 13. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!