Hogy adjak le 4 kg felesleget?
Szia
15 evesen hanyagold a fogyokurat, a 90 napos dietat meg egyenesen felejtsd el!
Neked boven eleg, ha folytatod a sportolast, es odafigyelsz arra mit eszel. Pl.: sovany husok, sovany tejtermekek, zoldsegek, gabonak kozul a zab es a rizs okes, viszont a buza es kukorica alapu cuccokat erosen hanyagold.
Sok Sikert :)
Szia! Nem merem bevallani, de én 12 éves vagyok és nehezebb nálad. :( Sportolsz ugye? Na akkor most nézzük az eredményét. Izmosodsz, és mint tudjuk az izom nehezebb mint a zsír, tehát lehet hogy ezért vagy ilyen nehéz. Ha pedig nem így gondolod, az elkövetkezendő éveidben még nagyon sokad fog változni a szervezeted, és így talán könnyebb is leszel. Néhány tanács: Lefekvés előtt max. 3 órával ehetsz, ha így sem vagy megelégedve.
Én nehezebb vagyok mint te, és ovitól kezdve tavalyig Bánhidi Petra jazz-balett óráira jártam. A hasam kockásodik, mert nagyon sok helyre járok, és én sem vagyok megelégedve magammal, de bízok abban, hogy a step alakformáló aerobik segíteni fog.
Remélem én is segítettem neked ;)
Az ok, hogy a sporttal izmosodsz, de azert nem sokat.
Gondolj bele, ha ennyire konnyu lenne izmosodni akkor a Rubint Reka mar nem ferne be az ajton akkora valla lenne :)
15 évesen ezekkel a méretekkel tökéletes vagy, és ne fogyókúrázz! EGYÁLTALÁN! saját bőrömön tapasztaltam én is amikor ennyi voltam, olyan beteg voltam... tudnék mesélni. Felejtős mindenféle fogyókúra. A sport tökéletes számodra. mivel még fejlődő szervezet vagy, kell mindenféle tápanyag, vitamin stb. fogyókúrázni ennyi idősen annak kell akin kb 40 kiló felesleg van. Ha diétázni szeretnél akkor mindenképp beszélj egy szakértővel, doktorral vagy bárkivel aki valóban ért hozzá.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!