Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék fogyni, de hogyan?

Szeretnék fogyni, de hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Én egy 13 éves lány vagyok. 158 cm és 54 kg. Olyan hasamvan, mintha terhes lennék. (Nem vagyok az :D) Nemsoká suli. (3 hét) Szeretnék lefogyni 3 hét alatt vagy 5-6 kilót. Milyen tornagyakorlatokat csináljak és milyen rendszerességgel? Köszönöm előre is a válaszokat
2009. aug. 6. 13:28
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

reggeli: joghurt, gyümölcs

ebéd: konzerv halak,fehér husok, saláták m főzelékek, levesek amik nem hízlalnak

vacsora: zöldség vagy joghurt

napi 30-40 perc torna, futás, bicikli stb. amire lehetőséged van. Napi 2 liter víz vagy több. Ha nassolni akarsz egyél almát.

2009. aug. 6. 13:32
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
egyébként 3 hét alatt 4 kilo a maximum!
2009. aug. 6. 13:33
 3/9 anonim válasza:
100%

Én a level diátát ajánlom, naponta 1 kg-t lehet tőle fogyni. Egy kúra 5 napos, szal 5 nap alatt 5 kg!

Keress rá a neten, ha kíváncsi vagy rá!

És tényleg beválik! Én 15 nap alatt fogytam 15 kg-t, és nem híztam vissza 1-et sem! Ez persze köszönhető az életmódváltásomnak is.

2009. aug. 6. 13:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Fuss heti 4x 40 percet. Hatásos, hidd el!
2009. aug. 6. 15:50
 5/9 A kérdező kommentje:
De én nem futn i szeretnék és nem is étrend mert az végülis jó nálam. Hanem tornagyakorlatok, mondjuk 30-40 felülés egy nap vagy mit tudom é. Valami ilyesmire gondoltam. :)
2009. aug. 6. 16:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Vagy csak sima tornagyakorlatokkal nagyon em érek el semmit???
2009. aug. 6. 16:49
 7/9 anonim ***** válasza:
sima torna gyakorlatokkal, szart se érsz! ha fogyni akarsz , válassz egy egészséges nem koplalos diétát és fuss mellette, senki se karácsonyra kapja a jo alakot, meg kell érte dolgozni!!!
2009. aug. 6. 17:24
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez a kevel diéta biztos hatásos, de valahogy nekem nem nagyon jön be. :S:
2009. aug. 6. 19:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Jah az első hozzászólónak nagyon köszönöm. Estére mindig joghurtot eszek. Szoktam enni gyümölcsöt meg zöldséget is (persze a többinek is)
2009. aug. 6. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!