Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek most? Nagyon be...

Mit tegyek most? Nagyon be vagyok parázva hogy nem fogok lefogyni mire elkezdődik a suli:S

Figyelt kérdés
van egy kis felesleg a combomon és a fenekemen és teljesen beparáztam hogy nem sikerül leadnom augusztus végéig:S Leh lehet fogyni 4-5 kg-t egy hónap alatt? és hogyan?
2009. aug. 4. 20:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Simán le tod adni, ne aggódj!!
2009. aug. 4. 20:49
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi!!de hogy?bármit megcsinálok:S
2009. aug. 4. 20:53
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Én 17/L vagyok, hasonló problémáim voltak, elvileg tiniknek nem ajánlott, de nálam csak az anyagcsere gyorsító diéták váltak be. Elég kemény, de csak két hétig tart, és ha pontosan betartod a feltételeket garantált a siker.

Írd be a google-be, h anyagcsere gyorsító (v. pörgető) diéta, vagy nézd meg a vital.hu-n és a feminán!

2009. aug. 4. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok. elmondom:) tehát:

- sok folyadék napi 2-3l: szénsavmentes ásványvíz, zöldtea, szűztea(dm-ben lehet kapni, hatásos) és ha lehet ne tegyél bele cukrot..

- reggelire gyümölcsöt, vagy teljeskiőrlésű gabona-müzli zsírszegény tejjel

- szénhidrátot csak 12-ig fogyassz, és ha lehet ne fehérkenyeret stb., hanem teljes kiőrlésű barna vagy rozs, magvas kenyeret

- ebéded 1-fél3 közé tedd, egyél könnyű húst: halat, csirkét, pulykát és ne krumplival v rizzsel, hanem párolt vagy grillezett zöldségekkel, de friss salátát is készíthetsz.

A húst legjobb ha grillezed (kis olívaolajon) közepes mennyiségű fűszerrel, és finom is:)

- vacsira zöldséget, vagy ugyanazt mint ebédre...

- lefekvés előtt 2 órával már ne egyél

- naponta minimális zsír (kicsi margarin, olívaolaj a főzés során) kell mert a vitaminok zsírban oldódnak!

- figyelj a napi vitamin, ásványianyag bevitelre, pótolni kell azt amit elveszítesz..

- mozgásnak ajánlanám: biciklizés, gyaloglás, tempós séta, ha edzett vagy akkor futás.. vagy konditeremben kardio edzések (ha bp környéki vagy szívesen elkísérlek kondizni :-)

- jótanács.. hetente egy napot jelölj ki amikor megméred a sülyodat, és reggel, éhgyomorra wc-zés után tedd..

a nőknek sosincs állandó súlyuk, 2-3 kg mindig ingadozik szal ne izgulj! :)

- naponta 5x egyél, kisebb adagokat.. a 3 főétkezést már leírtam, tízóraira ehetsz egy müzliszeletet, vagy gyümölcsöt, joghurtot, nyers zöldséget, ugyancsak mint uzsira..

pár érdekesség.. a szervezetben kb 10kg lerakódott méreganyag van.. mivel a testben nagy tömeget foglal el a víz is, gondold csak el.. 1L=1kg hány kiló víz lehet??

plusz nem ismerlek, de lehet h nehezebbek a csontjaid, sportolsz és akkor nagyobb az izomtömeged is...

ezeket csak azért írtam le, hogy ne aggódj:)

hát bocsi.. hosszú lett de remélem tudtam segíteni:)

2009. aug. 4. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
ne félj! 4-5 kilot simán leadsz addig:) mozogj és egyé legészséges dolgokat :) az előttem ironak nagyon igaza van, jó tanácsokat adott, fogadd meg :):)
2009. aug. 4. 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy hónap azért már nincs hátra...szóval leírom, amit én csinálok.

Van egy diétám, amit betartok, én is kb 5 kg-t akartam leadni, 2 már lenn van ebből, marad 3.

Diéta szerint eszem, kidolgoztam magamnak különféle gyakorlatokat combra, fenékre, hasra, azokat csinálom zsírégető krémet is bevetve. Ez kb. fél óra torna, van Leg magic-em, azt is használom.

Utána elmegyek bicajozni vagy épp úszni.

2009. aug. 13. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Egyszeru az egész, nem kell enni!
2009. aug. 13. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!