Mit sportolnak a modellek?
Táplálék kiegészítőket, étvágycsökkentőket, minimális kaja, az is sovány legyen és szh szegény. Ha azt nézed akkor egy 50-55 kg-os modellnek 150-160 gr fehérjére lenne szüksége ami összesen kb 60 dkg húsba van, ami 6-700 kcal.
Ha csak ennyi esznek, kis szh-tal, kizárt hogy híznának.
De sztem nem esznek ennyit.
Vannak különböző anyagcsere pörgető-étvágycsökkentő szerek is, amik megakadályozzák hogy kevés kaja mellett lelassuljanak, vagy hízzanak.
Sztem ha tudnak sportolni akkor csak futnak, vagy kocognak.
De elég strapás meló az övéjük, sztem nem is nagyon van idejük enni.
Két eset van, az egyik a klasszikus modellalkat. Rajtuk nem marad meg se zsír, se izom. Kb. Bármit ehetnek és bármit sportolhatnak.
A másik, aki nem modellalkat genetikailag, nekik tényleg muszáj koplalni, mert a sportról náluk nem nagyon lehet szó, mert nem lehetnek izmosak.
Hát ezt mondom!:) Hogy annyit tuti nem esznek!Pedig ha mást nem legalább azt kellene nekik bőven.
Én nem értem a csajos-bodybuilderes videót...
Az hogy jön ide?
mert nem testépítős,hanem fitnesz modelles.
egy fitt modell is kereshet annyit mint a sima,csak ők szebbek és egészségesebbek.
pl jnl tavalyi bevétele kb 10millió dollár volt.
és persze itt is számítanak a született adottságok,de közel sem annyira,mint a sima modelleknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!