Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? Adjam fel?

Hogyan tovább? Adjam fel?

Figyelt kérdés

1 éve heti 5x-1 órát jártam sportolni, 3 edzés, 2 spinracing. Életmódot váltottam, odafigyelek a fehérje, szénhidrát, zsír mennyiségre, kalóriát számoltam, mindent lemértem ahogy kell. Mindennap hajnalban keltem, 2 féle ebédet csináltam, mivel a páromat nem akarom diétába kényszeríteni. A legszörnyűbb, hogy nagy változás nem történt, bár sosem voltam kövér, úgy gondoltam el fog tűnni legalább a narancsbőröm, de nem így történt. Most tartok ott, hogy elegem van, és hogy ez a sok minden a munka, házimunka mellett a kapcsolatom rovására ment. Már szexelni sincs kedvem a párommal annyira fáradt vagyok, míg a barátnőm aki dupla akkora volt mint én, semmi sport nélkül vékonyabb lett nálam a candida diéta miatt(beteg volt). Az életem legnagyobb gondja az evés lett, éjjel nappal azt várom, hogy eljöjjön a következő étkezés időpontja és egész nap azon filózok mi fér bele a kalóriakeretembe, ami lassú felszívódású és megfelel a napszaknak, mit kéne venni holnapra a boltba, mit főzzek ebédre amiben elegendő fehérje van és még nem unom. Na meg az utóbbi időben szombatonként zabarohamaim voltak, pontosabb csokit tömtem magamba rosszul levésig. (mielőtt elkezdtem az életmódváltást csokifüggő voltam, és még talán vagyok is, azaz napi két tábla csoki minimum lecsúszott este egy kiadós vacsi után.) Kezd az agyamra menni ez az egész, és nem tudom hogyan tovább. Étel függő vagyok. A sportot már lecsökkentettem heti 3 alkalomra, mert már az ízületeim is fájtak. :(

27N

2012. okt. 3. 08:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
És gondolom feszesebb is vagy. Szerintem kicsit túlreagálod a problémát, a legtöbb nő boldog lenne a te alakoddal. Egyébként a narancsbőrrel megfelelő étrend és mozgás mellett csodákat tesz a pyruvate, ami egy zsírsav, és tabletta formájában lehet kapni.
2012. okt. 3. 12:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Én sem értem a problémádat, normális a súlyod.

Viszont nagy bajban vagy: ha most a koplalásra ráeszel, akkor hízni fogsz. Próbálj nagyon lassan visszatérni a normális étrendre.

Azért vannak zabarohamaid, mert kevés szénhidrátot eszel. Hiába mondják, hogy fehérjével kell (és lehet) jóllakni, nekem sem sikerült.

Mellesleg a candida diétát te is megpróbálhatod megcsinálni, te is le fogsz fogyni tőle, mert brutális. Már étkezés után közvetlenül a következő kaját fogod várni... Csak ha beteg vagy, akkor nincs más választásod... Így viszont van, úgyhogy ne irigyeld a barátnődet.

2012. okt. 3. 13:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Ennyi mindent csináltál mikor alapból nem is voltál túlsúlyos? Az 55-54 kiló tökéletes. Lehet el kéne gondolkozni azon, nincs e valami önértékelési zavar a fejedben? Szerintem egy diétát se kéne ilyen véresen komolyan venni. Én kb úgy szoktam kalóriát számolni, hogy 2 sz. toast tk kenyér sonkával....hm olyan 200 kcal.

Ne légy a diétád rabja, túl szigorú vagy magadhoz. Szerintem elég lenne ha egészségesen étkeznél (ami nem feltétlenül diétát jelent) és sportolnál

2012. okt. 3. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!