Ezekkel a méretekkel lehet belőlem esetleg modell?
Magasság: 178 cm
Életkor: 13,5 év
Súly: 65 kg
Csípő: 87
Derék: 73
Mell: 79
a deréknál elvérzel.
73cm az már asszonyos méret,főleg egy fiatal gyereknél.
ettől függetlenül ha rendesen edzel és tudatosan hozzáértően táplálkozol,lehetsz modell.
Nagyon kislányos alakod lehet még. ( az ország egyik legjobb modellügynökségénél dolgozom, voltam is már pár helyen, divatfővárosokban is, ha követitek a divatot még lehet hogy közületek is tudná valaki hogy ki vagyok. ezt csak azért írtam le, mert tudom miről beszélek.)
RENGETEGET fogsz fejlődni, igen, hízni is pár év alatt, viszont ha minden jól megy a derékméreted csökken egy kicsit. Egyébként nem ez a legfontosabb, amit a legjobban néznek az az arc. A legfontosabb a különlegesség és a szimmetria. Ha ezen felül még szép is és az alakja is megfelelő, nincs megállás.
Az elvárások pedig, amivel kifutózhatnál is:
-174 cm felett (ha nagyon kivételesen szép valaki, akkor különleges esetben megengedik 172cmnél is)
-maximum 90-91es csípő
-maxium 62-es derék
-a mell pedig teljesen mindegy, de D-s méretekkel ne akarj modellkedni, bár ilyen méretek mellett ez lehetetlen:D
Várj 16 éves korodig, ha ezek megvannak, jelentkezhetsz egy JÓ ügynökséghez és ők majd eldöntik, hogy az arcod is megfelelő-e.
Na, ha az arcod okés, akkor csinálj valamit a derekaddal, fussál, ússzál sokat, meg diétázz, mert az az oka, hogy nem modellkedhetsz.
Persze az is lehet, hogy nem fogsz tudni vele mit kezdeni, ha olyan az alkatod, hogy a bordaíved szélesebb, akkor abból nem lesz vékony derék. De hátha csak zsír van ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!