Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy változzon az...

Mit tegyek, hogy változzon az alakom? 159 cm és 58 kg vagyok. Nagyon nem vagyok megelégedve magammal. Főleg a hasam és a derekamon lévő úszógumi ami aggaszt.

Figyelt kérdés
Kisbabával vagyok itthon gyeden, tehát meg van kötve a kezem. Valami itthon végezhető sport kéne kb. 30 perc, ami jó úszógumira. Sajnos a sportot abbahagytam 2 hónapja (aerobic) mert totál kivan a térdem, amit már műtöttek, és a bokám is állandóan kifordul. Szóval amit nehezen leadtam magamról 4 kilót, az lassan visszajön. Mit csináljak, hogy legalább ne hízzak? Vagy hogy fogyjak? Imádom a nasit, csokikákat és mindig este jön rám a kajálhatnék, mit tegyek hogy ne kívánjam az édességeket?
2009. aug. 3. 13:21
 1/2 anonim ***** válasza:
callanetics alakformáló torna-keress rá neten :)
2009. aug. 3. 13:28
 2/2 anonim ***** válasza:

csatlakozom az előttem szólóhoz.

plusz az édesség helyett gyümölcsöt egyél. a jól behűtött és felszeletelt sárgadinnye kockák, ananász vagy alma mind egészségesek, ha nagyon rádtör a nasi, ezeket edd - akár egy kis folyékony édesítőszerrel is megbolondíthatod:) készítsd el gusztusosra a gyümölcstálkát és szép lassan csipegesd el. ugyanez nekem zöldséggel is bejön, ízléses kis zöldségtál natúr jughurttal és mini villával, hogy tovább tarson:)

31/L

2009. aug. 3. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!