Mit ehetek, ha befejeztem?
A jelenlegi diétás ételeim között rizs, főtt krumpli, kefir, csirkemell, csirkemáj, hal, zöldségek és gyümölcsök, natúr joghurt, zabpehely, puffasztott rizs, sovány sajt, és ehhez hasonlók szerepelnek.
De mi lesz, ha elérem a kitűzött célt? Akkor már soha többé nem ehetek meg egy-egy fagyit, sütit, sült krumplit, hamburgert, tésztát? Vagy ha néha-néha eszek ilyeneket, akkor honnan tudom, hogy hol a határ? Vagy minden nap számoljam majd a kalóriákat befejezés után is?
Sajnos mániámmá vált az evés korábban, ettem, ha szomorú voltam, ha vidám, ha unatkoztam, ha stresszes voltam, szóval mindig...
Mióta belekezdtem a diétámba (60 napja), nem ettem semmi tilosat, csak az egészséges ételeket. Sikerült is 74 kg-ról 60 nap alatt 62 kg-ra fogyni. De mi lesz, ha elérem a kitűzött 52 kg-ot és abbahagyom? Vagy már soha nem hagyhatom abba?
Ti hogy csináltátok?
Mindent lehet enni, csak mértékkel.
Itt az élő példa erre is: [link]
Csak "károsnak" nevezett ételt evett a pali, mellé sokat mozgott és fogyott több, mint 12 kg-ot 10 hét alatt.
Nem kell feltétlenül pontosan számolni mindent, de érdemes észben tartani nagyjából. Hogyha mondjuk valamelyik nap mentél a mekiben kezdted a napot egy reggelivel, akkor ebédre ne a burgerbe és vacsira ne a KFC-be menj. Remélem érthető mire gondoltam. Mérteket kell tartani, de ez nem jelenti azt, hogy le kell bármiről is mondani.
Na most a mostani ételeid fele egy rakás hulladék.
Tejtermékek és gabonák, keményítőforrások.
Ezek közül egy sem kéne :O
Hús és zöldség mellett mi a retkes mogyoróbokorért eszel tehén váladékot, meg rizst, zabot stb.?
Egyél húst és zöldségeket, gyümölcsöket de ilyen ócska gabonákat csak azért mert olcsó :(
Ennyit tehetsz az egészségedért, és hogy megtartsd a fogyást. Amúgy a hamburger nem rosszabb, mint egy kis kenyér joghurttal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!