Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő kellene hozzá?

Mennyi idő kellene hozzá?

Figyelt kérdés
16/f 175cm 89 kg vagyok gondoltam bllkezdek egy kis fogyóba ha csak ásványvizet iszok meg gyümölcsöket eszek reggel kocogok egy órát napi 200-300 fekvőtámasz meg felülés +kondizás heti 3x szval így mennyi ideig tartana lefogynom kb 15 kg-ot?
2009. aug. 3. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
Soha nem tudod meg ha nem próbálod ki.
2009. aug. 3. 10:45
 2/4 anonim ***** válasza:

ha csak gyümölcsön élsz, nem fogod bírni a sportot (ami amúgy nagyon jó ötlet), szóval szerintem kevésbé drasztikusan fogyózz. ha nem eszel cukros, zsíros, fehér lisztes dolgokat, az nagyon jó, de csak gyümölcsön ne élj, ráadásul lehet olyan hasmenésed is, hogy menni sem tudsz, nemhogy edzeni.

szóval a sport része okés, de a kajálást gondold át, és inkább válassz egy jó diétát pl. innen: [link]

ha betartod, akkor 4 hónap alatt lemehet a 15 kg és közben a bőröd sem nyúlik ki, de sztem nem kell annyit fogyni, inkább izmosodj!

2009. aug. 3. 13:23
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a kommentet
2009. aug. 3. 13:27
 4/4 A kérdező kommentje:
hihi haladok már "csak" 86 kg vagyok xD
2009. aug. 7. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!