Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Használ valamit az Abtronicx2?

Használ valamit az Abtronicx2?

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
nem.
2009. aug. 3. 10:51
 2/7 anonim válasza:
64%
dehogynem, nekem használt!
2009. aug. 25. 20:21
 3/7 anonim ***** válasza:
64%
Nekem használt,persze mellette minden másnap tornáztam v. futottam és kevesebbet ettem + rajtam 40 percet volt az x2
2009. okt. 15. 13:54
 4/7 anonim válasza:
64%
Igen, használ nekem...1 izomcsoportot maximum 1 órán át használj, és ne egyből a legerősebb intenzitást, mert akkor csak eleinte tud fejlődni az izmod.Szépen, fokozatosan használd, egyre erősebb intenzitással és 5-6 hét alatt meg fog látszani rajtad.Jah és használd a zselét, amit hozzáadnak, nem tudom, hogy anélkül milyen, de a kiskönyvben, amit adtak, azt írták, hogy azzal kell használni...
2009. dec. 30. 13:17
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
2010. jan. 7. 18:28
 6/7 anonim válasza:
én sem nagyon hiszek az ilyen teleshopos bigyókban, de az oktatóm (nő) használja és azt mondta ,h rengeteget fogyott vele és izmosodott a hasa.Megfogtam neki és tényleg..és kb.50 körül van a nő.
2010. ápr. 6. 15:46
 7/7 anonim válasza:

én most rendeltem meg tegnap és ma hozták meg kb 1 órája.

most próbálom ki, remélem használni fog :P

2010. aug. 25. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!