Használ valaki AB Rocket hasizomerősítőt?
Figyelt kérdés
Hasról,derékról szeretnék egy pár centit fogyni!Újra elkezdtem a felüléseket csinálni (régebben is csináltam már), de akkor is és most is rettenetesen megfájdul a hátam és a nyakam!Ezért gondoltam most az AB Rocket hasizomerősítőre,mert utána olvastam és ez megtámasztja a hátat,nyakat és ezáltal kíméli.Akinek esetleg van ilyenje megtudna ebben erősíteni ill. leírná a tapasztalatát?Köszi!2011. szept. 5. 12:16
1/7 anonim válasza:
helyi fogyás nincs...az izom és a zsír meg két külön dolog
2/7 A kérdező kommentje:
Azaz ???? Mi a jó megoldás ?
2011. szept. 5. 12:56
3/7 anonim válasza:
mi lenne? normális sport: futás, bringázás, úszás, foci, kosár, röpi, görkorcsolya, aerobik......stb.
4/7 anonim válasza:
Ezzel nem fogsz zsírt égetni. Max a zsír alatt izmot építhetsz,de viszont az izomépítésnez,magas ch és protein bevitel kell. Mivel egy diétában alacsony ch a cél ezért ez is felejtős.
Zsírégetésre aerob,kardio mozgás kell( futás,gyors gyaloglás, bicikli,elliptikus tréner stb)Legalább 30-35percen keresztül megállás nélkül,de a legjobb az 50-60+ perc. De persze az elején nem fog ennyi menni,hanem majd fokozatosan.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Két gyerek mellett ezt tűnt a legjobb megoldásnak!Nem élek mozgásszegény életet sem,nem is zabálok és régebben sikerült már így hasról pár centit fogynom!Ezért gondoltam most is erre!De azért szívesen venném azoknak is a véleményét akik már próbálták! :-) Még mindig az a kérdésem lényege,hogy valóban kíméli-e a hátát,nyakat!
2011. szept. 5. 13:14
6/7 anonim válasza:
2 szülés után nem lehet, hogy nem háj van a hasadon, csak egyszerűen nem tudott visszahúzódni a terhességek után + a kötőszöveti rész meggyengült?
7/7 A kérdező kommentje:
Hát jó kérdés!Szerintem is-is!De azért szeretnék legalább egy kicsit szebb hasat!Nem vagyok telhetetlen ,tudom már nem lesz olyan mint lánykoromban,de jó lenne gy picit esztétikailag szebb és feszesebb!
2011. szept. 5. 13:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!