Valahogyan kitisztithatom magam teljesen? Észbe kaptam, de nem akarom hogy túl késő legyen. Segítség!
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__34..
Ez az előzmény, megfogadtam hogy leállok, végkeg, ha megkívánom akkor eszek valami rostosat. Utólag vissza gondolva az eseményekre mintha nem is velem történt volna ez az egy év, borzalmasan érzem magam és rettegek hogy mi lehet a hasamban, beleimben. Vajon vannak e apró maradványok ott,stb?
Reális ha azt gondolom hogy a hasamban nincsen semmi max a beleimben? Ki tudom őket pucolni beöntéssel?
Minden ötletnek nagyon örülnék,
Kérdezz meg egy ehhez értő orvost. Itt aligha kapsz majd hasznos választ, csak max ilyen "Hát szerintem..." kezdetű hozzászólásokat. Ez elég komoly probléma, ne légy rest szakemberhez fordulni.
Én talán azt mondanám, hogy igyál sok vizet, hogy "kimossa" a szervezeted, de érted, nem tudom hogy a wc papírral mit kezd a szervezet... lehet hogy csak ez nem lenne elég. :(
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!