Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan akit a háziorvos...

Van itt olyan akit a háziorvosa fogyasztott le? Mit kellett csinálnia? 14L

Figyelt kérdés

Lesérültem és 8hétig nem tesizhetek. Voltam a háziorvosnál és azt mondta hogyha a sérülésemből kigyógyulok akkor fogyókúráztatni fog. Heti 5 tesim van plussz 2x1 óra röpiedzés. Valószínűleg még többet fpgok hizni sport nelkul. Most 152cm vagyok ës 73kg. Tudom hogy sok de kiskorom óta duci vagyok és a szüleim is....nem kell az egészség érdekében duma. Jol erzem magam igy.

Esetleg valami gyors modszer fogyásra de csak anyira hogy az orvos bekenhagyon?

2012. szept. 22. 17:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
mozgás és diéta. Más nemnagyon van, gyors módszer meg pláne:)
2012. szept. 22. 17:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem már most nagyon sok a súlyod a magasságodhoz képest, mire 18 leszel sajnos eléred a 100 kg-t.

Nem hiszem hogy olyan jól érezhetnéd magad. Összeér a combod, nem bírsz úgy futni és még sorolhatnám.Az meg hogy kiskorod óta kövér vagy a szüleid hibája.

1-2 év múlva már érdekelni fognak a fiúk és a buli, de te csak egy kövér csaj leszel a 2. padsorból és egy pasit sem fogsz érdekelni.

Elárulom, hogy az orvos nem fog békén hagyni. Vagy egy hasonló korú lány az ismerősök közt és ő is először tiltakozott stb.. De rendszeresen kell ellenőrzésre járnia a dokihoz. Ott a szülőket is előkapják és felvilágosítják. Ha ennyit sportolsz ( bár biztos nem úgy bírod mint a hasonlókorúak) akkor az a baj hogy túl sokat eszel. Nem kellene nagy változtatásokba belemenni, csak mindent módjával kellene enned. Neked is jobb lenne hogy nem ducinak kellene magad nevezni hanem azt mondhatnád egy jó csaj vagyok.

Ja és ez a te érdeked nem a dokié.

2012. szept. 22. 18:26
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"1-2 év múlva már érdekelni fognak a fiúk és a buli, de te csak egy kövér csaj leszel a 2. padsorból és egy pasit sem fogsz érdekelni."

És ez hatalmas kihatással lesz az egész életedre, és 30 évesen egy önbizalomhiányos izé leszel, aki sosme lesz elégedett semmivel

2012. szept. 22. 19:35
 4/9 A kérdező kommentje:
Arra a kérdésre válaszoljatoki ami a lap tetején van nagy és vastag betűkkel
2012. szept. 22. 21:29
 5/9 A kérdező kommentje:
Ja és kihagytam hogy asztmás vagyok
2012. szept. 22. 21:30
 6/9 anonim ***** válasza:

nincs olyan.

ő majd elmondja,ne adj isten leírja,hogy mit/miket mikor kellene enned,te meg a szüleid természetesen sz@rtok majd rá,és akkor tudsz majd hájas maradni.

kb ennyi.

2012. szept. 22. 23:01
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, halgass szépen a dokira, és kövesd az utasításait, mert ellenkező esetben te húzod a rövidebbet.

Egyszer, majd úgy 3-4 év múlva vissza fogod sírni ezt a "gondtalan" időszakot, amikor nem volt 2 méter mélyen az önbecsülésed, amikor még nem aggattak rád változatos gúnyneveket, nem néztek terhesnek a buszon, még találtál magadra ruhát és voltak barátaid.

Ha most nem ragadod meg ezt a lehetőséget, pár éven belül a fent említett problémákkal fogod szembe találni magad.

És akkor már hiába fogsz lefogyni, mert a fogyásod ugyan a túlsúlyodat el fogja tüntetni, de amivé a túlsúly tett, nem fogja rendbe rakni. Úgyhogy, ezeken szépen gondolkozz el.

Nem vagyok ellenség, ezeket mind átéltem, csak segíteni szeretnék, hogy neked ilyenben soha ne legyen részed.

2012. szept. 22. 23:48
 8/9 anonim ***** válasza:
2. voltam és az utolsó pár mondatom a kérdésedre volt a válasz. Egyél kevesebbet, mértékkel és ésszel.
2012. szept. 23. 10:23
 9/9 anonim ***** válasza:

Igazat kell sajnos adnom azoknak akik azt mondták hogy nem hiszik hogy jól érzed magad és 30 éves korodra egy önbizalom hiányos nő leszel!Sajnos tapasztalat! :( Pont 30 éves vagyok,két gyermek édesanyja.164 cm-hez aránylag normális súllyal rendelkezem,58-62 között szokott mozogni.És önbizalomhiányom van.A Párom előtt akivel 13 éve vagyok nem merek levetkőzni,ha szeretkezünk akkor vagy sötétbe vagy a felsőmet nem veszem le,nehogy meglássa a hasamat!Emberek között lehajtom a fejemet,úgy érzem mindenki engem néz.Miközben ezeket mind csak beképzelem.Párom azt hiszem vonzónak talál,hasamon nincs sok felesleg,az utcán a kutya nem néz rám és azt hiszem más férfi is megnéz.Szóval nem vagyok se kövér se ronda.De...!De most jön az hogy 3 évvel ezelőttig majd 100kg voltam.16 évesen 70.Két szülés után felment 100-ra.És őszinte legyek?Semmit nem tettem érte évekig!Azt mondogattam engem nem érdekel,nem zavar.De az csak annak szólt hogy csúfoltak már az iskolában is és evvel nyugtatgattam magamat!Közben volt egy magas vékony nővérem,vagyis pont az ellentétem.És a szüleim olyan büszkék voltak rá!Én meg voltam a szürke kisegér.És hát meguntam,és lefogytam.Sikerült!És minden megváltozott!Kívülről!Látom Párom büszke rám.Apukám kihúzva mosolyog mikor mondják milyen szép lánya lett,kis túlzással a férfiak megfordulnak utánam...stb.De ez csak a látszat.Belülről ugyan az a gátlásos lány maradtam.Előbb,már gyerekként kellett volna tennem azért hogy ne hízzak el ennyire.

Szóval azt tanácsolom neked ne hanyagold el a súlyodat!Hidd el még a baráti kapcsolataid az egész életed megváltozik.Kezdésnek elég ha elhagyod a cukrot,zsíros ételeket.Sok gyümölcsöt,zöldséget eszel.

2012. szept. 23. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!