Ha nem eszek lisztes ételt, akkor fogyok?
Teljes kiőrlésű liszttel készült kajákat egyél, de ettől még magában nem fogsz fogyni. Fontos az egsézséges étkezés, gondolok itt arra, hogy pl. fehér húsokat - pulyka, csirke - egyél vörös helyett, krupmli helyett inkább rizst stb. Ezenkívül egyél sok zöldséget és gyümölcsöt, a fehérjét alacsony zsírtartalmú tejtermékekkel vidd be. De nagyon fontos az is, hogy ha BÁRMIT megkívánsz, ne tagadd meg a szervezetedtől! Ha pl. egy kis csokit akarsz enni, akkor egyél 1-2 kockával, de ne többet! Nem szabad magad éheztetni, mert azt a szervezeted rosszul kezeli, és ha utána normálisan kezdesz el megint enni, akkor a szervezeted mindent zsír formájában fog elraktározni, mert azt hiszi, hogy tartalékolnia kell az "ínségesebb időkre".
A táplálkozás mellett viszont muszáj mozognod is. Naponta legalább 30-40 percet, mert 30 perc INTENZÍV mozgás után kezdődik csak el a zsírégetés. De ha nem is naponta, egy héten legalább 3 nap mozgást jó lenne beiktatnod!
Remélem segítettem!
Bocsi de végképp elborult az agyam, nem csak hogy FOGYSZ, hanem MOZGÁS NÉLKÜL LESZ BELŐLED FITNESS MODELL ;-) BIZONY ÁM!! ;-)
remélem elég cinikus voltam ;-)
Mozgás nélkül és precízen megtervezett és betartott diéta nélkül tartósan, érdemi zsírt veszíteni minőségileg is, nem lehet, aki az ellenkezőjét állítja hazudik.
Szia!
Én abszolút nem ettem se kenyeret, se semmi liszteset. Úgy étkeztem, mint egy lisztérzékeny! És szépen lefogytam, és évekig tartottam a súlyomat.
Aztán terhes lettem, és visszajött a 10 kiló, amit évekkel előtte leadtam.
Ja, és abszolút nem mozogtam, csak sétálgattam a munkahelyre, boltba, stb..
Igen ez is alátámasztja hogy a szemét kaja kiiktatása is mennyire fontos, hátmég ha sportolsz is, ezzel lehet aztán gyorsítani a fogyást, bocs, zsírvesztést:D
sok sikert
Akkor fogsz fogyni, ha kevesebb kalóriát viszel be a testedbe, mint amennyit az felhasznál. Ha csak lisztes ételt eszel, akkor is fogysz - csak kevesebb kalóriát kell bevinned.
A cél azonban nem kizárólag a fogyás, hanem egy életképesebb, erősebb, egészségesebb szervezet felépítése. Ekkor viszont hasznos a lisztes ételek elkerülése, és úgy általában az egészséges étkezés.
Az egészséges táplálkozás kulcsa: változatos, minőségi alapanyagok, és a lehető legtermészetesebb állapotú étel. Azt gondolom, hogy a vörös húsok megfelelő mennyiségben hasznos részei lehetnek az egészséges táplálkozásnak. Sőt, mostanában ettem néhány helyen olyan ammónia-ízű, kellemetlen textúrájú bolti húsból készült csirkeételt, ami szerintem egyáltalán nem egészséges.
Sok sikert és kitartást!
gondolom, hogy ha ugyanannyit eszel mint máskor, csak lecseréled a lisztes cucokat korpás illetve egyéb egészségesebbekre akkor igen.
barátnőm nemrég hagyta el a lisztes dolgokat és már 10 kiló leugrott róla. KOmoly.
Neki a fogamzásgátló étvágyserkentő hatása tett keresztbe.
Nem vette észre de többet evett mint amugy.
Szóval letette a ételt és lement a fölös, de még van rajta !!
A mozgással valóban több menne le... nem kell sok... csak lift helyett gyalog menni, mozgólépcső helyett is.. vagy a hoszabb úton menni haza... vagy egy megállót gyalogolni...
valahogy tuti megoldható
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!