35 kg vagyok 12 éves és bármit is eszek bármennyi mennyiségbe nem hizok semmit, mit kéne ennem hogy hizzak?
Figyelt kérdés
2012. szept. 20. 20:47
2/14 anonim válasza:
Hát el kéne tervezned az étrendedet úgy 1800 kalóriára. Mondanám, hogy menj kondiba, de inkább 14 éves kortól. (Itt be se engednek 14 alatt kíséret nélkül pl.)
3/14 anonim válasza:
Csináld azt, amit a sok kövér nő ajánlgat egymásnak itt az oldalon! Tuti jó lesz, mert ők is csak híznak!
:D
4/14 anonim válasza:
ha mindennap megeszel egy olyan 500 grammos üveg nutellát, ami pontosan 2500 kalória, és e mellé még eszel is rendesen, akkor biológiailag LEHETETLEN, hogy ne hízz. számolni kell ám a kalóriákat, bezony!
5/14 anonim válasza:
napi 500 gramm nutellátol rövidtávon cukorbeteg lesz
6/14 anonim válasza:
Meg anyagilag nulla, rohadt drága.
7/14 anonim válasza:
annyira nem drága, nem láttál még te igazán drága dolgokat ;)
8/14 anonim válasza:
Lehet neked nem drága, de az nem azt jelenti, hogy egy minimálbérből élő családnak sem. És rövidtávon tényleg kijön egy csomó betegsége tőle ennyi mennyiségtől. Azért figyeljünk az egészségre is, jó?
9/14 anonim válasza:
Csak én nem értem, hogy ezt miért a fogyókúrás kategóriába írtad? Próbálj meg tömeget növelni, magas szénhidrát, s fehérje tartalmú ételekkel. Nézz utána a neten a tömegnövelésnek. De szerintem a legfontosabb, hogy elfogadd magad, s egészséges légy!
10/14 A kérdező kommentje:
Amugy fiú vagyok és 170 cm
2012. szept. 21. 06:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!