Fogyni akarok. Valakinek valami ötlet? (Többi Lent)
Szóval,az van ,hogy 13 éves (kb. 167 cm) vagyok és 70 kg.A fiúosztálytársaim folyton csúfolnak a súlyom miatt,és rosszul érzem magam.Nem tudok normális "lányos" ruhákat hordani,sosem tudok felvenni olyan ruhát amit akarok,csak az olyan bő,fiús pólókat hordok amiket nem nagyon szeretek.Hogyan tudnék fogyni,mondjuk 10-15 kilót?Megtudnátok mondani hogy pl mit csináljak,mit sportolnak, mit egyek...ilyeneket.
Nagyon kellene a segítség. Mindent előre köszönök.
Az a lényeg, hogy határozd el magad. Ne add föl. Légy elszánt! Hiszen meg tudod csinálni. Délután menj el futni, vagy ha hideg van, akkor otthon tornázz.
A szervezetednek naponta úgy 1200 kalóriára , azaz 8000 energiára van szüksége. Ez egy kicsit soknak tűnhet, ám a szervezeted fejlődésben van. A kaják csomagolásán láthatod is ezeket az értékeket.
De ha te úgy döntesz, hogy akkor nem 8000, hanem 6000 energiát viszel be egy nap, a szervezeted úgy fog gazdálkodni, hogy az a 6000 energia is elég legyen neki egy teljes napra. Így, mikor már nem akarsz fogyókúrázni és megint napi 8000 energiát eszel, az olyan a szervezetnek, mintha +2000 energiát ennél, s így a szervezet ezt szépen el is raktározza zsír formájában...
Szóval, egyél rendesen egészséges ételeket (teljes kiőrlésű kenyér és társai) és mozogj sokat! ;D
13/L (173 cm és 66 kg vagyok. Azt mondták az osztálytársaim, hogy egyáltalán nem látszik meg, és egy tízest simán le is tagadhatnék... Na de engem ez akkor is zavar. Mármint, tetszik, amit a tükörben látok, csak annyira már nem, mikor bikiniszezon van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!