Ezért nincsen barátom?
Tuti nem!
Azért nincs mert gondolom nincs egészséges önbizalmad. Tudom, nekem sem volt. Ugyanígy voltam én is. Ezen lehet változtatni. Fogadd el magad amilyen vagy. Ha akarsz, persze fogyhatsz de inkább azért kezdj el pl sportolni, mert sokkal jobban fogod magad érezni utána. Ne a kilóidat figyeld, hanem a lelki egészségedet! A sport nagyon jót tesz, levezet egy csomó feszültséget, fitt leszel és megnő az önbizalmad. Bár, nem tudom, nem írtad, hogy sportolsz-e.
Nem tudom segítettem-e, mindenesetre az semmiképpen ne legyen ok a bánatodra, hogy az osztályban már mindenkinek van párja...ez egy hülyeség. Ha nem akarsz nem kell pasiznod, ha meg eljön az időd akkor lesz valakid.
ha azt gondolod, hogy emiatt nincs barátod, akkor tegyél ellene.
amúgy nem gondolom, hogy kövér vagy, ha erre gondolsz.
sok nagyobb darab lány van, mégis van barátjuk.
Az olyan embereknek nem is lesz barátja, akiknek nincs kitartásuk. A kommentedből is látszik, hogy "néha tornázom de nem nagyon bírom sajna". Mit nem bírsz? Megemelni s.gged? Nincs akaraterő, nincs barát. Ennyi.
/Ha esetleg betegség miatt nem tudsz mozogni, akkor én kérek elnézést, akkor ne vedd figyelembe az írásomat./
Én is 165 cm vagyok. Most 65 kg.
De 74 voltam, mikor a barátommal összejöttem (9 éve)...
Nem ez az oka...
23N
Utolsó: Hány éves vagy és hol laksz?
Kérdező: Hol laksz?
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!