15 napos diéta! Segítség?
Figyelt kérdés
Sziasztok :)
Egy osztálytársam szeretné elkezdeni ezt a diétát, és kérdezte, hogy nem csinálom-e vele. Annyi a problémám, hogy a paradicsomot nagyon nem szeretem, ki lehetne valamivel váltani?
Vélemények is érdekelnek erről a diétáról :)
2012. szept. 16. 10:48
1/8 anonim válasza:
Ez egy rakás szar! 15 napos diétának semmi értelme! A napi három étkezést javasló diéták kitalálói pedig alapból hülyének nézik az embereket! Az a baj, hogy erre van igény. Mindenki azonnal akar mindent és ezért lehet ilyen könnyen csőbe húzni mindenkit ilyen szarságokkal. Hol van a tudományos háttér vagy a logika ebben a diétában? Egy szót nem ejtenek arról, hogy miért is kéne működnie ennek. Te pedig egyenesen palimadár vagy, ha nem is érdekel a háttere, csak vakon követed, amit írnak!
2/8 A kérdező kommentje:
pont azért írtam ki, mert érdekel mások véleménye is erről. én nem ilyen módszereket alkalmazok, magamtól eszembe se jutna ilyet csinálni :) de gondoltam a jobban hozzáértők azt mondják, hogy ez nem rossz, akkor oké, belevághatok :D
2012. szept. 16. 11:26
3/8 anonim válasza:
az ilyen cuccok baromságok, csak tönkretennétek magatokat.
4/8 anonim válasza:
Amiben benne van az hogy hány napos, vagy mi a fő/ vagy egyetlen tápanyag azok mind baromságok.Életmódot lehet váltani vagy ciklikusan diétázni, ami nem azt jelenti hogy vége a 8-12 hétnek és utána minden moslékot össze kell zabálni, de egy kicsit lehet engedni a nadrágszíjon. Ajánlom a Sárga Kapszulát, ingyen letölthető az alapokra teljesen rávilágít.
5/8 anonim válasza:
Ne nem szabad ilyeet egyél egészsgesen.hány éves vagy?
6/8 A kérdező kommentje:
18 éves vagyok
oké, akkor nem kezdem el, de mondom, csak a barátnőm mellett csináltam volna támogatásképp. :D én egészségesen étkezem, azzal fogytam is egy nyár alatt 6 kilót :)
2012. szept. 16. 11:50
7/8 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm csinálta ezt a diétát. Még egy kicsit többet is evett néha mint, amennyi elő van írva. De közben szinte semmire sem volt energiája, kedvetlen volt és mindenkivel egyszerűen bunkó volt. Elég nehéz volt elviselni. Fogyott kb. 5 kg (a felesleges 30ból). A diéta utáni 2 hétben pedig 10 visszahízott, pedig valamennyit változtatott az étrendjén. Nektek a suli miatt rengeteg energiára van szükség, főleg, ha idén érettségiztek. Kár elvesztegetni azt a 2 hétet.
8/8 A kérdező kommentje:
sajnos őt nem tudom lebeszélni róla... :/
2012. szept. 16. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!