Valaki ajánlana valami hasznos bevált tippet fogyáshoz? 18L 173cm/63kg
Figyelt kérdés
kb 5-6 kilótól szeretnék megszabadulni,nem az ilyen krumpli diétára meg hasonló dolgokra gondolok,hanem olyasmire,amitől tényleg zsírból fogynék. és mennyi idő alatt ideális leadni ezt a súly mennyiséget?2012. szept. 13. 17:42
1/8 anonim válasza:
szerintem jó alakod lehet.....én személyi edző vagyok.küldj egy képet és ha nem tartalak menthetetlen esetnek ajánlok egy edzés tervet amit nálam lehetne ellenőrzött körülmények közt lefolytatni.minden biztosított ágy és én.x)))) :D
2/8 anonim válasza:
Jah, nekem is jó csajnak tűnik...:-D
3/8 anonim válasza:
Igen a sport ;) van mindenre gyakorlat popsira hasra karokra hátra mindenre és ha jól csinálod elérheted a célod :) 18/L
4/8 anonim válasza:
De azzal is figyhatsz ha sportolsz valamit pl : futás , kézilabda, röpi de inkább a futás az formálja az alakot meg naponta sokszor keveset egyél ne sokszor sokat vagy nagyon keveset az sem jó
5/8 anonim válasza:
* fogyhatsz (figyhatsz hejett)
6/8 anonim válasza:
Szuperül nézhetsz ki. Neked inkább egy pasi kell, aki csodálatosnak talál téged.
7/8 anonim válasza:
3 kg még lekell, hogy menjen, én is ilyen paraméterekkel rendelkezem :DD Első: te meg jól csajozol!! xD :PP
8/8 anonim válasza:
jajj már;D Neked is segíthetek,de csak ha lány vagy!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!