Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki ajánlana valami hasznos...

Valaki ajánlana valami hasznos bevált tippet fogyáshoz? 18L 173cm/63kg

Figyelt kérdés
kb 5-6 kilótól szeretnék megszabadulni,nem az ilyen krumpli diétára meg hasonló dolgokra gondolok,hanem olyasmire,amitől tényleg zsírból fogynék. és mennyi idő alatt ideális leadni ezt a súly mennyiséget?
2012. szept. 13. 17:42
 1/8 anonim válasza:
0%
szerintem jó alakod lehet.....én személyi edző vagyok.küldj egy képet és ha nem tartalak menthetetlen esetnek ajánlok egy edzés tervet amit nálam lehetne ellenőrzött körülmények közt lefolytatni.minden biztosított ágy és én.x)))) :D
2012. szept. 13. 18:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Jah, nekem is jó csajnak tűnik...:-D
2012. szept. 13. 18:50
 3/8 anonim válasza:
Igen a sport ;) van mindenre gyakorlat popsira hasra karokra hátra mindenre és ha jól csinálod elérheted a célod :) 18/L
2012. szept. 13. 21:06
 4/8 anonim válasza:
De azzal is figyhatsz ha sportolsz valamit pl : futás , kézilabda, röpi de inkább a futás az formálja az alakot meg naponta sokszor keveset egyél ne sokszor sokat vagy nagyon keveset az sem jó
2012. szept. 14. 19:22
 5/8 anonim válasza:
* fogyhatsz (figyhatsz hejett)
2012. szept. 14. 19:23
 6/8 anonim válasza:
Szuperül nézhetsz ki. Neked inkább egy pasi kell, aki csodálatosnak talál téged.
2012. szept. 14. 21:58
 7/8 anonim ***** válasza:
3 kg még lekell, hogy menjen, én is ilyen paraméterekkel rendelkezem :DD Első: te meg jól csajozol!! xD :PP
2012. szept. 15. 00:22
 8/8 anonim válasza:
jajj már;D Neked is segíthetek,de csak ha lány vagy!:D
2012. nov. 19. 07:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!