Komoly, hogy a citromos víz felgyorsítja az anyagcserét, tehát segít a fogyásban?
Figyelt kérdés
2012. szept. 12. 07:06
1/8 anonim válasza:
" Komoly, hogy a citromos víz felgyorsítja az anyagcserét, tehát segít a fogyásban? "
semennyi citromos víztől nem fogsz lefogyni,
a lefogyáshoz kevesebbet kell enni,és többet kell mozogni,
az ilyen pótszerek,mint a citromosvíz,káposztakapszula,almaecet,folpakk fólia a hasadra,stb ezek inkább a parasztvakításba tartoznak
2/8 anonim válasza:
Javítja az emésztést, fokozza a gyomorsavtermelést, ennyi előnye van, az almaecet is erre való, abban mondjuk van egy csomó vitamin is.
5/8 anonim válasza:
Szerintem igen, nálam az un. Schlank-Wasser nagyon bevált, ami citromos víz, felturbózva ezt kis uborkával, gyömbérrel és friss menta levéllel, receptje itt: [link]
6/8 anonim válasza:
Jó a citromos víz, amikor ittam, jobb volt a közérzetem, nem voltam puffadt, stbstb. Én csak ajánlani tudom, persze fő a mérték...
7/8 anonim válasza:
Én citrom mániás vagyok, kb. 3-4 éve csak citromos vizet iszom, de sokat nem segít.
8/8 anonim válasza:
Szerintem igaz.En nyaron sok limonadet szoktam inni,egyaltalan nem vagyok kover 1.51m 45kg,de lefogytam kb egy honap alatt tobb mint harom kilot,ugyan annyit ettem mint maskor.Vegul lemondtam a limonaderol es vissza mentem 45-re.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!