Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem szeretnék már diétázni,...

Nem szeretnék már diétázni, de a hasamon maradt zsír, ráadásul már csak 47kg vagyok - hova tovább? (Lent bővebben. )

Figyelt kérdés

Üdv. A télen elkezdtem diétázni, mert 54kg voltam és kb 2-2,5hó alatt lement rólam 7kg - 47kg vagyok, 161-162cm, de a hasamon még maradt felesleg, sportoltam/sportolok , de mostanában már nincs annyi időm rá, de ha nagyon akarok tudok rá szakítani. Szóval: elszeretném oszlatni/leszeretném adni a felesleget, ami rajtam maradt, ezt futással, biciklizéssel, focival szeretném elérni ja és az étrendem:

R: barnakenyér vaj párizsi paprika paradicsom

T: ezt átalszom, ehelyett van reggeli.

E: ami van itthon, de kevesebbet

U: ami a reggeli

V: gyümölcs,joghurt vagy valami hús.

Ja, és az ebédben mindig van hús, szóval fehérje van bőven, a szénhidrát és cukormennyiséget még mindig tartom alacsonyan.

2009. júl. 29. 22:39
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Youtube-on fent van Rubint Réka - Van 5 perced? 3. része (az erősítés része igazából 4 perc, többször is megcsinálhatod) hasizmot fejleszt, csak azt kéne erősítened, mert nem tudja megtartani a szerveidet + a zsír izommá alakulva formásabb külsőt ad :)
2009. júl. 29. 23:28
 2/7 A kérdező kommentje:
rosszul fogalmaztam, majdnem teljesen egészségesen táplálkozok (néha valami édesség lecsúszik, de kenyeret fehéret nem eszek és hasonlók)
2009. aug. 24. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy kis édesség mindekinek becsúszik néha:);)Megbocsájtható "bűn".Én is csak azt tudom tanácsolni ,mint az előttem kommentező hasizom gyakorlatok, vayg ha annyira nem szereted csinálni őket akkor van még egy módszer.:)Nem biztos ,hogy annyira hasznos ,mint a hasizom apunak bevált:)

Tekerj magadköré celofánt és úgy mozogj!Nem lesz tőle kockás hasad,de a babaháj lejön, ha intenzíven mozogsz:);)

2009. aug. 24. 22:47
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
És hogy sikerült leadnod 7 kg-ot?Én 165 cm és 55 kg vagyok.Én 5 kg-tól szeretnék megszabadulni de nem megy.Érdekelne hogy te mit csináltál?
2009. aug. 25. 09:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Has/derék tájékról megy le a legkésőbb a zsír. Legcélravezetőbb, ha továbbra is diétázol+sportolsz. Helyi zsírégetés nincs. Ha többet hasazol nem fog érdemben eltűnni a hasfalat takaró zsírréteg.. és felejtsük végre el azt a hülyeséget, hogy a "zsír átalakul izommá".

A zsírból a szervezet energiát nyer, nem izmot épít. Az izom alkotóeleme a fehérje

2009. aug. 25. 10:12
 6/7 anonim ***** válasza:
76%

Az utolsó kommentezőnek..

ez alkat függő ,hogy kinek honnan megy le legnehezebben:)

2009. aug. 25. 10:51
 7/7 anonim válasza:
100%

Hú! Hát én nem is értelek téged, hogy ez idáig hogy bírtad ilyen diétával! A súlyod a magaságodhoz képest egyáltalán nem sok, sőt átlagon alulinak mondható! szerintem az a baj,h ogy diéta közben nem mozogtál rendesen!Szerintem hagyd ezt a Rubint Réka féle tréninget! Egyszerűen csak fussál, vagy kocogj mibnden nap vagy második nap fél órát, és csinálj minden nap 150 felülést és 50 hasprést

egyél rendesen, egy nap 3-szor! és a vacsora bármilyen késön is fekszel le az fél 6 után már ne legyen! És az a fontos, hogy rendszeresen meghatározott időben egyél, mert a rendszertelen evés is hasi elhízáshoz vezet, mégha keveset is eszel!

Ezek a tanácsok azért is jók, mert én rajtam is beváltak!:-)

2009. aug. 25. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!