Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A tej mitől hízlal? Az OK,...

A tej mitől hízlal? Az OK, hogy van benne zsír, de ezzel az erővel annyi egy húsdarabban is van, nem?

Figyelt kérdés
2009. júl. 29. 16:47
 1/8 anonim ***** válasza:
A tejcukorról megfelejtkeztél? Kb. kétszer annyi cukor van a tejben mint zsír.
2009. júl. 29. 17:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Naa! Azért ha valaki megiszik naponta 2-3dl tejet, nem fog elhízni! Mutassatok már olyat,aki a tejtől hízott el! Én szeretem,sok mindenki szerint nem egészséges,ezért nem boltit iszom,hanem veszek árusítótól igazi tejet. Zsíros,zsíros... de finom! Nem kell megijedni 1 dkg zsírtól.. Na
2009. júl. 29. 17:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Na ez így mondjuk jó, de az a baj, hogy a legtöbb helyen nem említik a tejcukrot, csak, hogy jaj a tej az zsíros nehogy igyál.
2009. júl. 29. 17:18
 4/8 A kérdező kommentje:
A tejcukor az a normál tejben is van vagy abban van csak, amit a boltban árulnak tej néven, de valójában mint tudjuk, nem az?
2009. júl. 29. 17:50
 5/8 anonim ***** válasza:
a tej update 1es 0-24 órában ihatod. bármennyi a zsírtartalma
2009. júl. 29. 18:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Tejcukor a "normál" tejben is van, az üzemben nem tesznek bele semmit.
2009. júl. 30. 17:04
 7/8 anonim válasza:
Nem tudom hogy van ez de az egyik ismerősömről kiderült hogy tejalergiás s mióta nem iszik tejet és nem eszik tejeset fogy!!!
2009. júl. 30. 19:40
 8/8 A kérdező kommentje:
De tejes kajákban van hízlaló pl. tejföl, joghurt. Nem hiszem, hogy a sima tejtől elhízna vki.
2009. aug. 5. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!