Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kilónak nézek ki? Csinos...

Hány kilónak nézek ki? Csinos vagyok már? Mennyit kellene még leadnom vagy erősítenem? KÉP

Figyelt kérdés

több mint 22kilótól szabadultam meg (sokat mozogtam, egészségesen ettem) mindenhol a hirtelen hízás miatt tele vagyok striával és narancsbőrrel ez igaz nem tűnik el a fogyás után.. ajánlanátok valami jó sportot amivel a kicsit plöttyedt bőrt helyrehozhatom ? illetve mennyinek saccoltok és mennyit adjak még le ?

163-164cm / 18L

[link]

2012. szept. 7. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Hullahoppoztál fotózás közben, vagy mi az a kék? :)

Egyébként nem semmi, gratulálok!

Szerintem mostmár a teskompozíciódon kellene változtatnod, méghozzá súlyzós edzéssel, és kicsit több szénhodráttal, meg fehérjével. Lehet, hogy így feljön némi felesleges zsír is, de elég gyér az izomzatod, azt muszáj lenne építeni, legrosszabb esetben utána szálkásítasz még egyet.

2012. szept. 7. 17:41
 2/7 anonim válasza:
100%

1-es: két tükör van egymás alatt (:

különben szerintem is szép így, fogynod már nem is kell. a hasadon kell csak a bőrt tényleg helyrepofozni, sajnos a legnehezebb terület.

felülések és további jó étkezés. (:

sok sikert!

2012. szept. 7. 17:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem olyan 56- 58 kilonak nezel ki, es gratulalok hozza, szep eredmeny! :-) nem kell mar tobbet fogynod.
2012. szept. 7. 18:06
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem nincs veled baj
2012. szept. 7. 19:47
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :) egyébként 55.4kg vagyok
2012. szept. 7. 20:55
 6/7 Smartguy86 ***** válasza:

A hasad az, ami fura, ez tény. Súlyzós edzés, és folytasd az aerobot is, fogyassz sok folyadékot, és persze az életviteled maradjon a rendes diétán - tehát egészséges és tápláló étrend.

Így tovább!

2012. szept. 7. 21:00
 7/7 anonim ***** válasza:

több izom kellene a forma miatt.

aztán ha feljött kb 6-8 kiló izom,akkor csökkentheted még a testzsírt.

a narancsbőrt le tudod szedni szálkásító diétával és edzéssel simán,csak előbb szedj fel izmot,mert ha ezt leszálkásítod,akkor nagyon nagyon ropi lennél a fejletlen izomzat miatt.

edzésre jó a konditermi egész testes-nem csak lábra-súlyzós edzés,de a fegyencedzésnek is utánanézhetsz ha otthon szeretnéd.

2012. szept. 7. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!