Nálatok is vannak hullám völgyek a fogyásnál?
Ha alig eszel az nagy hiba.
Enni KELL, de mértékkel.
Félév alatt 30 kg-ot fogytam, 2 éve tartom. Soha nem koplaltam és soha nem voltak "hullámvölgyek", a kétheti méréskor mindig kevesebbet mutatott a mérleg, mint előző alkalomkor.
Jaa, és azóta sem koplalok és eszek mindenféle "tiltott dolgot", csak mértékkel. De évente néhány alkalomkor (karácsony, húsvét, szülinapok, stb.) és nyaraláskor még mértéket sem tartok.
huhh, hát már én is elég régóta diétázom, július egész második felétől, egészen majdnem augusztus végéig, nem fogytam semmit, sőt mindig többet mutatott a mérleg, pedig ugyanúgy diétáztam,és megjegyzem nem koplalatam.
most meg egy 2 hete hirtelen újra beindult, az a plusz fölösleg, ami úgy "feljött" az hipp-hopp lement (szerintem viz volt rajtam a meleg miatt). és fogytam két kilót.
de épp utána számoltam, összességében véve, az utóbbi 8 hónapban átlagosan heti fél kiló megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!