Van olyan ismerősöd akinek bejött az hogy mindenből de keveset?
Figyelt kérdés
gondolok itt mellet sok gyümölcsre,vízre,és zöldségre!2009. júl. 28. 18:07
1/6 anonim válasza:
Én magam!
Lecsökkentettem felére negyedére az adagjaimat, és persze nem nagyon ettem kenyeret.
4 hónap, 8 kiló minusz és nem jön vissza!
2/6 A kérdező kommentje:
szia gratulálok!
és ettél mindent csak kenyeret nem?
mennyit mozogtál?mennyi zöldség és gyümölcs félét ettél?
hányszor ettél 1 nap?
2009. júl. 28. 19:14
3/6 anonim válasza:
Szia!Igen,én is magamat említem :) Tavaly 5-6 kilótól szabadultam meg 2 hónap alatt úgy,hogy mindenből ettem (beleértve az édességeket is) de volt egy szabályom,este 6 után nem ettem már semmit sem.Tudom,hogy ha igazán odafigyelek,sokkal több feleslegtől megszabadulok,de akkor inkább az volt a lényeg,hogy ne legyen tömve a hasam állandóan.
4/6 anonim válasza:
Én mindig ezsme mindenből. Ha pl. elmegyek este vacsorázni egy társasággal, akkor is merek enni bármit, de hozzáteszem, csak fél adagot ezsem mindig. Édességet, kenyeret is eszem. Soha nem úgy eszem, hogy jóllakjak.. de megszoktam így.. ha úgy eszem, hogy jól is lakok teljesen, akkor megfájdul a hasam is. Egy nap sokszor, 5x-6x eszem, de emellett ha oylan adódik, és meghívnak egy sütire, belefér. Tehát mindent eszem, de nem zabálom tele magam. Pl.. ha osztályozni kellene 1-10ig.. és 10 az, ha jóllakom teljesen, akkor magam a 6os, 7esbe sorolnám.
5/6 anonim válasza:
Helo! Igen egyszer nekem is sikerült 3-4 hónap alatt 10 kilót fogytam és valóban lassan jön csak vissza, és csak akkor jön vissza, ha utána teljesen abbahagyod, ha egy kicsit odafigyelsz megtartahatod. mellette én nem sportoltam semmit. Ehhez is nagy akaraterő kell, de szerintem a leghatásosabb fogyókúra. És nem mellesleg mindent ehetsz, amit szeretsz.
6/6 anonim válasza:
Szia!
Igen, nekem is bejött! Igy fogytam 20 kg-ot! Pedig napi 5-6 étkezésem van. Persze nem sokat eszek egyszerre és diétás ételeket fogyasztok! És tornázok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!