1/10 anonim válasza:
hogyan gondoltad? én szeretnék, de inkább csak ilyen visszafogás szintjén kb 3kg ot szeretnék leadni
3/10 anonim válasza:
így soha nem fog sikerülni , hogy azt mondod, hogy hétfőtől. Ilyenkor azt kell mondani , hogy mostantól. Mert ha halogatsz , nem sikerülhet, ez pedig halogatás.
6/10 anonim válasza:
Én benne vagyok,csak írd meg,hogy miként gondoltad,3-4 kg szeretnék fogyni.
7/10 anonim válasza:
De tudtam, mert sosem most kezdünk el fogyózni, hanem mindig egy hét múlva, vagy új évkor, a következő hónap kezdetén, tavasszal, stb stb
9/10 anonim válasza:
hülyeség ez az azonnal-dolog.... 1, rá kell készülni lélekben... ezzel a hirtelen beleugrással azt érné csak el, hogy hamar feladja 2, be kell vásárolni élelmiszerekből, megtervezni az edzést, ezt se lehet hipphopp a semmiből...
10/10 anonim válasza:
4 nap előnnyel indolok, de én is jövök.
Amúgy tényleg úgy kelj fel reggel, hogy na akkor hajrá, ne tűzz ki célokat már most, hogy hétfőtől, holnaptól stb.
Egyszerűen állj neki!
"be kell vásárolni élelmiszerekből"
Persze, meg kell reggelizni és elmenni vásárolni.
Amúgy ha kicsit jobban odafigyel arra az ember, hogy mit és mennyit eszik, akkor komolyabb megerőltetés nélkül (persze a mozgás fontos) is le lehet adni pár kilót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!