Ha nagyon lassan fogytam le (fél év alatt 7kg) akkor elég kicsi az esélye, hogy visszaszedjem, igaz?
Figyelt kérdés
2012. aug. 30. 10:46
1/5 anonim válasza:
Ha életmódot váltottál,amit továbbra is betartasz,akkor nem hízol vissza,de ha nekiállsz megint úgy élni,mint a fogyókúra előtt,akkor igen.
2/5 anonim válasza:
Ugyanannyi az esélye , ha abbahagyod a tudatos táplálkozást, , és hanyagolni a sportot , akkor ugyanúgy vissza fogod hízni ,mint ha azt a hét kilót , két hónap alatt adtad volna le.
3/5 anonim válasza:
1 hét alatt nem fog visszajönni, azt biztos, tehát nem jojó lesz.
De ha úgy étkezel, mint 7 hónappal ezelőttig, akkor egy idő után ugyanúgy meghízol ugyanattól az étrendtől, mint korábban. Ha 7 kilót 2-3 év alatt szedted fel, akkor most is annyi idő alatt várható.
Ha változtatsz az étrenden, akkor valószínűleg nem hízol vissza.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A "nagy változtatásom" annyi, hogy cukor helyett édesítőt rakok a teámba, főzős kakaómba és 2 szelet kenyér helyett már csak 1-et eszem, és visszább vettem a csokiból :) Ez szerintem bármeddig tartható.
2012. aug. 30. 11:17
5/5 poiu válasza:
Okosan csináltad. Ha azt látod, hogy mégis híznál, hagyd el azt az egy szelet kenyeret is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!