Diétázok de Coca Cola zero-t lehet inni?
Figyelt kérdés
szeretem a colát de már lekée állni mert hízlal és látszik rajtam :D coca cola zero-t lehet inni mennyit hány naponta?? 15/F2012. aug. 29. 16:51
11/17 anonim válasza:
És "átvered" a szervezeted, mert az aszpartamot cukornak érzékeli, és ezért éhségérzetet okoz. Ami gondolom nem hiányzik Neked fogyókúra idején. Szóval csak mértékkel, de lehetőleg egyáltalán ne. A további rossz hatásait leírták előttem.
12/17 anonim válasza:
Szeretnék látni végre egy hiteles forrást az aszpartám rákkeltéséről, kedves 9 és 10-es. Valamint a sugárban fosást is megnézném, ugyanis aszpartammal édesítek nap mint nap.
A kólát viszont én sem ajánlom, foszforsav és koffeintartalma miatt.
13/17 anonim válasza:
A sugárban fosást bármikor bemutatom neked, 10 perc rágózás után, bármilyen ízű Orbit jöhet. :D De 3 deci gagyi kóla is megteszi.
14/17 anonim válasza:
Ja hogy allergiás vagy rá. Leesett, én kérek elnézést. (Viszont a rák még érdekel)
15/17 anonim válasza:
Igen, de érdekes, mert pl az Airwaves-től és a Coca vagy Pepsi light kóláktól semmi bajom nincs.
16/17 anonim válasza:
A ragoban xilit van, es akinek a gyomre nincs hozzaszokva a xilithez, az bizony csunyan tude f.sni tole.
17/17 anonim válasza:
ha diétázol akkor szerintem nem kéne.. Én úgy tudom a szénsavas innivalótól felpuffadsz és nem látszik a változás.. Lehet én tudom rosszul, de nem biztos.xd
Ja és rákkeltő .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!