Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van valamilyen kapszula ami...

Van valamilyen kapszula ami segíthet a fogyásban?

Figyelt kérdés

minden nap kemény 2órás edzésem van, van amikor napi kettő edzésem is van.167cm vagyok és 77kilól.

igyekszem csinálni a 90naposat de az edzések miatt nem mindíg tudom betartani a "csak gyümölcs" dolgot mert nincsen energiám az edzésre.alacsony is a vérnyomásom már többször ájultam el futás közben.

segítsetek

2009. júl. 25. 20:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Itt oldalt a reklmácsíkon szoktam látni a káposztaleves-kapszulát, de nem tudom, mennyire hatásos.
2009. júl. 25. 21:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Bio-CLA+T vagy valami hasonló, konjugált zsírsavakat tartalmazó kapszula ennyi mozgásnál jó szolgálatot tesz, mert segíti a szervezetben az optimális izom-zsírszövet arány kialakítását. Tehát nem izomból fogysz, hanem zsírból. A 90 napos diéta nem a legjobb választás, mert a fehérjebevitelre napi szinten van szüksége a szervezetnek alapvetően is, de mindennapos edzésnél meg pláne. A gyümölcsnap és a két szénhidrát meg (tudom, az egyiket keményítőnek hívják, de hát az is szénhidrát) elsavasítja a szervezetet, ami hosszú távon sok egészségügyi problémához vezet. Inkább arra kéne törekedned, h' minden nap egyél zöldséget, gyümölcsöt, húst, tejterméket, de a finomított szénhidrátokat száműzd. Ez betartható, egészséges és eredményes lesz.
2009. júl. 25. 21:40
 3/4 anonim válasza:
Persze , hogy van. Amfetamin . Hétköznapi nevén speed. Ettől biztos nem lesz alacsony a vérnyomásod. Norbi is ezt adja a VIP vendégeinek...
2009. júl. 25. 22:22
 4/4 anonim válasza:
Szerintem ne mérgezd magad fogyis kapszulákkal! És felejtsd el a diétás megszabott kajálást. Én is edzek, 3 óránként enned kell,de ne sokat,mindig csak egy keveset,hog y3 óra múlva ismét éhes legyél. Reggel fehérje (tojás,hús),aztán délelőtt,műzli és gyümölcs,ebédre hús (fontos a fehérje),és egyél hozzá rizst,mert köretek közül,az tartalmazza a legkevesebb szénhidrátot. Majd később salátát ehetsz,ha szereted. Este viszont husi (csirkemell) + alma,vagy egyél hozzá paprikát paradicsomot,kígyóuborkát,amilyen zöldséget csak szeretsz. Fontos hogy az edzés előtt másfél órával nem szabad enned! Illetve edzés után muszáj enned vagy müzlit vagy banánt vagy húst! Ha edzel és ezt az étrendet követed,akkor nem lesz semmi bajod. Ja és vitamint szedj,az fontosabb mint a fogyis kapszula,főleg ha edzel!
2009. júl. 26. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!