Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A Pickwick zöldteát (naturan)...

A Pickwick zöldteát (naturan) hatásos fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés
2009. júl. 25. 18:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
igen, énis ezt iszom
2009. júl. 25. 18:27
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ...:)

Azt megkérdezhetem e hogy hatásos?

2009. júl. 25. 18:38
 3/8 anonim válasza:

Igyál almaecetet,kiváló zsírégető,tele van vitaminokkal,rendkívül egészséges és megkönnyíti a fogyást.Persze mozogni akkor is kell.

Csak az íze szörnyű,de meg lehet inni.

2009. júl. 25. 18:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)...egyébként erről már hallottam hogy 2-3 evőkanállal kell tenni egy pohár vízbe, reggel meginnni...de baj lenne ha zöldteát is és almaecetet is innék? Úgy értem, hogy reggelire ecet, aztán a nap folyamán zöldteát kortyolgatni...
2009. júl. 25. 20:38
 5/8 anonim ***** válasza:

de azért az almaecettel vigyázni, mert a fogaknak nem épp a legjobb:S

de ha rendesen fogyózol akkor ez nélkül is fogysz, ha meg nem akkor csak ez nem számít...

de gondold végig tényleg nem jó a fogaknak...

2009. júl. 25. 21:21
 6/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ!:D és igazad lehet, de sztem az előző válaszadónak is igaza van..nah mind1...köszönöm mindenkinek a segítségét:D

Amúgy a fogyókúra: min 2 liter víz naponta, no cukor, szénhidrát, zsírok...annál több gyümi, zöldség és reggel tojás+grahamkenyér....nah kb ennyit jelent nekem a fogyókúra!!+ mozgás!!!!az ecettel gondoltam csak rásegítek...:$:p

2009. júl. 25. 21:52
 7/8 anonim válasza:
100%

Szia! Rajtam 10 kg felesleg van. Szerintem. Akik rám néznek, azok azt mondják, ha lemerek adni 10kg-ot nem állnak velem szóba. Lényeg a lényeg, fogynom kell. Nem akarok semmilyen fogyókúrába bele kezdeni, mert értelmetlennek tartom őket, ha az ember nem úgy él egész életében. Ugyanis, ha egy bizonyos fajta fogyókúrát végig csinálunk, majd elkezdünk normálisan étkezni (újra szénhidrát mindegy milyen mennyiségben..stb) ugyanúgy visszahízunk. Nem azért mert össze-vissza eszünk, hanem mert ahhoz az evési szokásunkhoz szokott hozzá a szervezet és már kevesebbtől is tudunk hízni. Nem tudom ez így mennyire érthető..

Azt vallom, hogy nem fogyókúrázni kell, hanem életmódot változtatni. Megtalálni az arany középutat, amit egy életen át tudunk követni, úgy hogy közben jól érezzük magunkat. Ennek módját még én is csak keresem.

A zöld tea, almaecet és hasonló természetes, fogyást segítő dolgokat jónak tartom én is. Amennyivel talán segíteni tudok az a következő oldal:

[link]

Ír a cukor ártalmairól, az aszpartamról, zsírégető mozgásról... Érdemes megnézni.

Remélem segíthettem. Sok sikert kívánok a fogyásodhoz!!

ÜDv: Adri

2009. nov. 12. 13:55
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves Adri!

Köszönöm szépen a kommentet és a linket. Igazán sokat segítéttel vele! De komolyan! Végre sikerült rájönnöm, h a koplalás és más monoton diéták nem a legjobbak....sőtt....ezért nemrég elkezdtem úgynevezett "diétás" naplót vezetni. Ebben leírom mit, mikor, mivel eszem, így folyamatosan tudom korrigálni az étrendemet h még hatásosabb legyen a fogyás. Egy hete írom már a naplót, remélem sikeres lesz a módszerem.

Mégegyszer köszönöm szépen a tanácsot és viszont kívánok sok sikert az EGÉSZSÉGES fogyáshoz!:)

egy szintén fogynivágyó

2009. nov. 23. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!