20 napig nem fogok enni csak zöld teát és ásványvizet iszok, illetve C-vitamint szedek és 1 citromot facsarok 1,5 liter ásványvízbe. Sok folyadékot iszok. Mit igyak hogy ne ájuljak el suliban?
Hogy lehetnek ilyen hülye emberek Istenem?
Szerinted ezzel mit fogsz elérni? Elájulsz párszor, ha nem halsz épp bele, lefogysz x kilót, elkezdesz enni és szépen visszamegy a triplája.
Ha már annyira fogyni akarsz ne ilyen marhaságokat találj ki, hanem olvass utána a neten, hogy kell helyesen táplálkozni, és milyen mozgás a legmegfelelőbb a fogyásra
És a nyerteees a futás
Táplálék- zöldség, gyümölcs, sovány hús
Ugye milyen kevés? Ha annyira nem akarsz enni legalább ennyi legyen meg egy nap
És fuss naponta amennyit tudsz Pár hét alatt fél óra is simán meglesz.
És ezzel meg lesz az a + jó dolog hogy marha jó alakod lesz, nem fog lógni a bőrőd, mivel a vízkúrád után semmi izmod nem maradna. Ugyan is előszőr az izmot bontja le a szervezet csak a legvégén a zsírt. Viszont ha ezt megelőzöd és edzel a helyes táplálkozás mellé akkor biztos a siker
ÉS szokjatok már le erről a marhaságról hogy két hét alatt akartok fogyni 10-20 kilókat ráadásul úgy hogy még eredményes is legyen ?!
Tartós fogyást úgy lehet elérni ahogy leírtam. Lehet csak heti 1 kiló lesz a változás, de az biztos hogy pár hónap után nem fog hirtelen visszamenni a súlyod. Gondolkozz már kicsit!
minden hozzászólónak igaza van...kivéve egy valamit:
én úgy értelmeztem a kérdést, hogy azért szeretne a kérdező gyorsan lefogyni (mikor alapból nem is túlsúlyos), mert piszkálják..
ki az, aki egy alapból már vékonynak mondható lányt lekövérez, piszkál a súlya miatt??
kik a barátaid? anorexiás modellek? vagy családtag?
kérdező, nyugodtan válaszolj a kérdésekre, anonim oldal, úgysem tudjuk ki lehetsz ebben a nagy világban:)
23-as... ez nekem is eszembe jutott..
Ahogy az is, hogy a túlzott fogyókúrái miatt ironikusan piszkálják, a kérdező meg esetleg komolyan veszi...
Kérdező: aki ilyen súllyal emiatt piszkál, azt nyugodtan küldd el melegebb éghajlatra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!