Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 20 napig nem fogok enni csak...

20 napig nem fogok enni csak zöld teát és ásványvizet iszok, illetve C-vitamint szedek és 1 citromot facsarok 1,5 liter ásványvízbe. Sok folyadékot iszok. Mit igyak hogy ne ájuljak el suliban?

Figyelt kérdés
Édesítőszeres zöld tea esetleg segítene? Nem akarok enni, félek 1 alma is befolyásolná, hogy a kitűzőtt 12-15 kg legalább lemenjen ennyi idő alatt... 180 cm, 65 kg, 16 éves lány. Kérlek ne oltsatok... Nagyon zavar hogy ilyen vagyok, és már piszkáltak is és piszkálnak is... 50 kg a célom. Kérlek segítsetek, kétségbe vagyok esve... szeptember 15-ére muszáj leadnom... szóval időre kell, ezért is döntöttem így.
2012. aug. 26. 06:59
1 2 3
 21/25 poiu ***** válasza:
Kedves Kérdező, nem az értelmeddel van baj, hanem azzal, ahogy látod magad. Ami felé mész - vagy talán benne is vagy - betegség, amibe sokan belehalnak, ha nem fogadnak el segítséget. Sétálj be a legközelebbi nevelési tanácsadóba és őszintén mondd el egy pszichológusnak a fogyási tervedet. Ha végigcsinálod a tervet, számíthatsz arra, amit az előzőek leírtak. Ha megúszod, akkor is számíts arra, hogy rengeteg izmot fogsz veszíteni, mert a testzsír %-od nem túl magas.
2012. aug. 26. 12:20
 22/25 anonim ***** válasza:

Hogy lehetnek ilyen hülye emberek Istenem?

Szerinted ezzel mit fogsz elérni? Elájulsz párszor, ha nem halsz épp bele, lefogysz x kilót, elkezdesz enni és szépen visszamegy a triplája.

Ha már annyira fogyni akarsz ne ilyen marhaságokat találj ki, hanem olvass utána a neten, hogy kell helyesen táplálkozni, és milyen mozgás a legmegfelelőbb a fogyásra

És a nyerteees a futás

Táplálék- zöldség, gyümölcs, sovány hús

Ugye milyen kevés? Ha annyira nem akarsz enni legalább ennyi legyen meg egy nap

És fuss naponta amennyit tudsz Pár hét alatt fél óra is simán meglesz.

És ezzel meg lesz az a + jó dolog hogy marha jó alakod lesz, nem fog lógni a bőrőd, mivel a vízkúrád után semmi izmod nem maradna. Ugyan is előszőr az izmot bontja le a szervezet csak a legvégén a zsírt. Viszont ha ezt megelőzöd és edzel a helyes táplálkozás mellé akkor biztos a siker

ÉS szokjatok már le erről a marhaságról hogy két hét alatt akartok fogyni 10-20 kilókat ráadásul úgy hogy még eredményes is legyen ?!

Tartós fogyást úgy lehet elérni ahogy leírtam. Lehet csak heti 1 kiló lesz a változás, de az biztos hogy pár hónap után nem fog hirtelen visszamenni a súlyod. Gondolkozz már kicsit!

2012. aug. 26. 13:13
 23/25 anonim ***** válasza:

minden hozzászólónak igaza van...kivéve egy valamit:

én úgy értelmeztem a kérdést, hogy azért szeretne a kérdező gyorsan lefogyni (mikor alapból nem is túlsúlyos), mert piszkálják..

ki az, aki egy alapból már vékonynak mondható lányt lekövérez, piszkál a súlya miatt??

kik a barátaid? anorexiás modellek? vagy családtag?

kérdező, nyugodtan válaszolj a kérdésekre, anonim oldal, úgysem tudjuk ki lehetsz ebben a nagy világban:)

2012. aug. 26. 14:20
 24/25 anonim ***** válasza:

23-as... ez nekem is eszembe jutott..

Ahogy az is, hogy a túlzott fogyókúrái miatt ironikusan piszkálják, a kérdező meg esetleg komolyan veszi...

Kérdező: aki ilyen súllyal emiatt piszkál, azt nyugodtan küldd el melegebb éghajlatra!

2012. aug. 26. 14:30
 25/25 anonim válasza:
Almától nem hízol meg..ezt kovesd ės egy kettő lefogysz : koplalás helyett feherjet zöldséget es gyümölcsöt egyel . Az iztelen popcorn nem hizlal ... es egy nap 2,5-3l Nah így lefogysz egyel rojást.tejet. de tejet mertekkel
2017. júl. 14. 16:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!