Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 20 napig nem fogok enni csak...

20 napig nem fogok enni csak zöld teát és ásványvizet iszok, illetve C-vitamint szedek és 1 citromot facsarok 1,5 liter ásványvízbe. Sok folyadékot iszok. Mit igyak hogy ne ájuljak el suliban?

Figyelt kérdés
Édesítőszeres zöld tea esetleg segítene? Nem akarok enni, félek 1 alma is befolyásolná, hogy a kitűzőtt 12-15 kg legalább lemenjen ennyi idő alatt... 180 cm, 65 kg, 16 éves lány. Kérlek ne oltsatok... Nagyon zavar hogy ilyen vagyok, és már piszkáltak is és piszkálnak is... 50 kg a célom. Kérlek segítsetek, kétségbe vagyok esve... szeptember 15-ére muszáj leadnom... szóval időre kell, ezért is döntöttem így.
2012. aug. 26. 06:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
86%

áhhh szerintem inkább 45 kilóig ne állj meg, legalább egy hülyével kevesebb, kell majd az egyetemen nekem a hely

16/L

2012. aug. 26. 08:56
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
11. szerinted EZ fog egyetemre járni?
2012. aug. 26. 09:10
 13/25 anonim ***** válasza:

A koplalással csak azt éred el, hogy utána SOKKAL hájasabb leszel, mint most vagy, mert csak izmot veszítesz, zsírt nem, mivel a szervezeted tartalékolásos üzemmódban van. A túlélésre játszik és lebontja azokat a szöveteket, melyek megtartása a legenergiaigényesebb! Vigyázz, a szíved is izom!

És azt sem tudod, hogy az emberi szervezetben CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az izom tud "zsírt égetni"?! Mire befejezed, sokkal kevesebb „kemencéd” lesz vagy egyáltalán nem lesz semmid, ami zsírt égessen és SOHA nem fogod leadni a maradék zsírt, EGÉSZ ÉLETEDBEN hájas disznó leszel.

Aztán csak NYAVALYOGSZ majd, hogy lassú az anyagcseréd, alig eszel mégis hízol, meg hogy narancsbőrös a segged, összeérnek a combjaid, rossz alakod van, stb. IRIGYKEDNI fogsz másokra, hogy milyen jó alakjuk van, „annyit ehetnek, amennyit csak akarnak”, mégse híznak el.

Persze, mivel nekik van megfelelő izomzatuk, amely egyrészt a testüknek formát ad, másrészt amellyel az alapanyagcseréjük gyorsabb (az izomszövet megtartása 4-5-ször több energia, mint a zsírszöveté, annál gyakorlatilag csak a (test)hőmérsékletet kell biztosítani).

Közben meg fel sem fogod, hogy saját magadnak köszönheted az egészet, mert te tettél meg mindent annak érdekében, hogy ilyen helyzetbe kerülj.

Ügyes vagy!

2012. aug. 26. 09:31
 14/25 anonim ***** válasza:

szia, megnéztem az online testtömegindexen hogy mennyire ideális a súlyod a magasságodhoz, hát a normális alatt vag, ha lefogynád ezt a 15 kilót akkor kóros soványnak titulálhatnak..

ha ennyire zavar mondj le a nasikról. de kezdj bele semmi hülyeségbe mert belehalsz...

de ha mondjuk edzenél mondjuk elmész futni, minden nap rászánod azt a pár órát hogy edzel otthon vagy ha van rá pénzed elmész kondi terembe, de mellete normálisan eszel akkor talán még fogysz is de 15 kilót felesleges leadni, mert mint mondtam ez ígyis alacsonyabb a normálisnál a magaságodhoz adódóan..

2012. aug. 26. 09:45
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván azért érzed magad kövének, mert formátlan, alaktalan vagy, vagyis kevés az izmod. A koplalással még kevesebb lesz, még formátlanabb, még alaktalanabb leszel.

Megoldás: kezdj el sportolni!

2012. aug. 26. 09:50
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem kezdelek el rögtön lehurrogni...

A 6-os válaszoló, amit írt, rágd át alaposan. Szóról szóra igaz... nem akarom ismételni.

Annyit tennék hozzá csupán, hogy a vércukrod le fog esni, attól fogsz kiájulni. És azt folyadékkal nem tudod pótolni, meg édesítőszerrel sem, csak cukorral!

És engedd meg, hogy elmeséljem az én történetemet...

39 éves vagyok, és 102 kiló... igen, annyi! És ez részben hormonkezelésnek köszönhető, részben meg olyan fogyókúrának, amit te is el akarsz követni!

174 centi magas, anno 72 kg-s súllyal. Mai szemmel azt mondom, nem voltam vékony, de kövér sem. Az az igazi, formás csajszi voltam. Majd férjhez mentem, jött pár hónap munkanélküliség, kicsit eleresztettem magam. Újra munkába álltam, ekkor voltam 82 kg, és komoly megjegyzéseket kaptam egy kollégámtól... ekkor voltam 21 éves.

Nem hallgattam azokra, akik elláttak mindenféle jó tanácsokkal... gyorsan akartam, sokat fogyni.

Gyakorlatilag pont úgy, ahogy te leírtad, annyi eltéréssel, hogy én napi 1 almát, vagy müzliszeletet megengedtem magamnak, illetve ha szédültem, egy pici szelet csokit. És emellett tornáztam napi másfél órát.

4 hét alatt gyönyörűen lefogytam 82 kg-ról 69-re. Gyönyörű voltam, de csak ruhában! A bőröm megnyúlt, lógott a fenekemen és a hasamon, hiába kenegettem már a koplalás alatt.

Majd másnap ettem egy nagyon könnyű reggelit, elkapott a hányinger, begörcsöltem, de úgy, hogy alig bírtam lábra állni. Elmentem a dokimhoz, de épp szabin volt, a helyettese meg... inkább hagyjuk...

Eltitkoltam a fogyókúrámat, ő gyanakodott valamire, látatlanban írt rá gyógyszert, ami nem használt. Végigszenvedtem két hetet, mire visszajött a dokim szabimról.

Rámnézett, és mivel nyaralása előtt is voltam nála gyógyszert íratni, így rögtön tudta, mi a helyzet... na nem tettem zsebre, amit tőle kaptam... kivizsgálások, kiderült: gyomorhurut, hála a koplalásomnak.

Egy hónap kellett, mire rendbe jöttem, ezalatt vissza is jött a leadott mennyiség, majd a következő hónapban feljött rá 10 kiló, úgy, hogy semmivel sem ettem többet, mint a "fogyókúrám" előtt.

Aztán jött egy terhesség - lombikprogram, hormonkezelésekkel...

Nemrég elhatároztam, lefogyok. Tanultam a korábbiból... odafigyeltem, mit eszek, mégse ment le egy deka sem. Elmentem a dokihoz... Kiderült, a táplálkozásom megfelelő, de hála a korábbi koplalásomnak, normál diétával nem tudok lefogyni.

Ugyanis: amíg élek, a szervezetem emlékezni fog arra a koplalásra, és hiába eszek kevesebbet, meg egészségesebb kajákat, akkor is tartalékol, felkészülve a következő ilyen estre.

Két lehetőségem van:

1. Fokozatosan növelt testedzés, elég drasztikus szintig, és akkor kb 2 év alatt leadhatom azt a 30 kilót, amit szeretnék.

2. Befekszem a kórházba egy 0 kalóriás fogyókúrára, ez viszont orvosilag nem indokolt, és nem érnék el vele tartós eredményt.

És igen, akkor, 21 évesen baromira tetszettem magamnak... de rövid ideig tartott, és nagyon nem érte meg :(

2012. aug. 26. 10:04
 17/25 anonim ***** válasza:
Csináld meg és majd jót röhögünk azon a szerencsétlenen aki az élet áldozata, mert a teste bepánikolt és lekezi raktározni a zsírt. 110 kilósan szép leszel nyugi
2012. aug. 26. 10:28
 18/25 anonim ***** válasza:
Ha már drasztikusan akarsz fogyni akkor zöldés, gyümölcs hiddel nekem, hogy ha ideáig rendesen etkeztél akkor még ehez is nagy akaraterő kel mert hiányozni fognak a tésztafélék meg stb...nemrég volt egy úgyanilyen kérdés gondolom aztis te tetted fel és gondolom nem sikerült elkezdeni sem ezt amit leírtál. Ez nem is fog menni!!! Kezdjük ott hogyh nem eszel és citromot facsersz a vízbe minden nap KIMARJA A GYOMROD! Egyébként a zöld teát meg az ásványvízet mióta szokták enni? Nem bántani akarlak csak szeretném ahogy itt mindenki, hogy rájöjj, hogy többet ártasz magadnak mint használsz. Egyébként ha nem eszel rendesen a bőrőd és elfogja veszíteni a rugalmasságát és utánna majd az lesz a baj. Javasolom, hogy akkor inkább csináld azt, hogy 1 hónapig zöldég, gyümölcs, és sok sok hús meg tojás. Utánna meg szépen lassan álj vissza a rendes érkezésre. + mozogj.
2012. aug. 26. 10:30
 19/25 anonim ***** válasza:
2012. aug. 26. 11:32
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Az agysejtjeid már elkezdtek lebomlani, ahogy látom...
2012. aug. 26. 11:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!