Egy kis segítséget adna valaki? (bővebben lent. )
Szoval.. 17 éves vagyok, lány, 177 cm és 88 kg..
Egy évvel ezelőtt 110 kg voltam, tehát sikeresen leadtam 22 kg-ot.. Járok edzeni, ugrálókötelezek, méghozzá versenyszerűen, ezzel nincs is gond, hiszen nagyon megy, és ügyes vagyok benne és mindezek mellett imádom csinálni.. A BMI értékem még mindig a túlsúlyos kategóriába esik, és ahoz, hogy normál legyen, minimum 8,5 kg-ot kéne még leadnom.. Abban kérném a segítségeteket, hogy tudnátok-e javasolni nekem valami fogyasztószert, amivel könnyebben menne? Hallottam a káposztaleves kapszuláról és az L-Karnitin tablettáról is.. Mi a véleményetek róla? Elkezdjem valamelyiket szedni? Hatásos lesz? Valamint kipróbáltam már a szűzteát, de tea formában, és egyáltalán nem hatott.. Szoval nagyon hálás lennék ha valaki egy biztos infót adna, amivel segít nekem.. Előre is nagyon köszi, és nagyon fontos lenne, ugyanis már 3 hónapja nem fogytam 1 kg-ot sem, és már csak 4 hónap áll rendelkezésemre hogy leadjam ezt a 8,5 kg-ot.. (4 hónap, mert nagyverseny lesz és kötelező a BMI-nek a normál kategóriába esni) Szoval mégegyszer köszönöm előre is annak a segítségét aki segít:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!