Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Előre is elnézést a buta...

Előre is elnézést a buta kérdésért! De megtudná mondani valaki mi a különbság a kockacukor és a sima cukor között? Ha a diéta igy kéri biztosan van jelentősége, vagyis én erre gondoltam. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 20:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A kockacukor azért van ebben, mert sokkal pontosabb mennyiségre, mint az 1 kanálnyi, ugyanis az lehet csapott, kicsit, közepesen vagy nagyon púpozott, a kanál is lehet kiseeb vagy nagyobb, a kockacukor meg mindig egyforma.
2012. aug. 24. 21:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Figyelj felejtsd el az összes 13 napos diétát , meg az efféle baromságokat. Elnézést a kifejezésért de ezek mind azok. Semmi értelme nincs, csak ezt így most nagyon nehéz elmagyarázni , hogy miért nincs. Mielőtt valaki fogyókúrába akar kezdeni, mindenkivel tanítanék egy kis biokémiát, hogy megértse , hogy , hogyan is működik a teste. Ezzel a 13 napos diétával lehet fogsz fogyni 5-10 kg-ot, vagy amennyit ígér. De az nem zsír lesz , az vízveszteség és izom lesz. Meg gondolj bele ha letelik a 13 nap utána mi lesz? Minden lesz a régi? A kilók meg majd szépen lassan visszajön , és több lesz mint előtte. Csak teljes életmódváltással , egészséges táplálkozással , és sporttal fogyhatsz. Nem lesz könnyű az elején , de majd belejössz , és majd áldani fogod a napot , amikor elkezdted , és soha többé nem akarod majd a régi életed élni. Kerüld a fehér lisztet, a tésztát, a finomított szénhidrátot, a cukrot, és minden nap mozogj , fuss , tornázz. Hamar fogod látni a változást , és egészséges életed lesz. Sok Sikert! Remélem már el is felejteted a 13 napos diétát. Kérdésedre válaszolva pedig nincs semmi különbség a sima cukor és a kockacukor között. Ez érted olyan , hogy mi a különbség a csoki és az olvadt csoki között. A kinézete . Más nem. :) Meg amúgy milyen diéta is az , ami cukor fogyasztását javasolja. Remélem egyszer majd megértik az emberek , hogy a cukor az méreg.
2012. aug. 25. 13:25
 13/18 anonim válasza:
Kedves utolsó: látom te is a napkeleti bölcsek közé tartozol ;D
2012. aug. 25. 15:57
 14/18 anonim ***** válasza:
utolsó: miért mondod ezt?
2012. aug. 25. 18:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem írta, mert én vagyok az 1.oldalon az utolsó, és elnézte:D nem rád értette.
2012. aug. 25. 18:31
 16/18 A kérdező kommentje:
Én nem tudom...ez a második napom...nem mondom hogy könnyű, de tuti ezzel fogyni fogok... És miután végeztem odafigyelek a kalori bevitelre, meg hogy ilyen zsíros egészségtelen kajákat ne egyek! A kioktatásból meg kösz nem kérek, csinaltam a 90napos diétát is és azzal is fogytam 8 kilot 1hónap alatt... és megmaradt a sulyom... még anno....szóval majd meglátjuk...remélem most is meg lesz a 8kilo minimum!!!!
2012. aug. 25. 19:19
 17/18 A kérdező kommentje:
A válaszadóknak meg köszönöm a választ!!Persze elöre leirtam, hogy buta a kérdés, ugyhogy nem kell kiakadni!!!
2012. aug. 25. 19:20
 18/18 anonim ***** válasza:

a kocka cukor egy pontos mennyiség, mérhető, míg a "csipet cukor" nem az.

amugy egyet értek az előttem szólóval. 100000 féle ilyen diétát probáltam és ugyan ugy pufi vagyok :Dmár kezdtem feladni, amikor elkezdtem azt a diétát, amit most is csinálok és remek. nem éhezem, aránylag gyorsan fogyok, és nem koplalok.

tudom, sablonosnak tűnik de: SZÁMOLJ

rajtam már az egész család nevetett, amikor ebédkor kiméregettem grammra pontosan a rízst.. vacsorakor a dinnyét, stb.

csak olyan ételt ettem, aminek megtaláltam a neten a kcal tartalmát, és grammra pontos adagot ettem. tudod miket? nem nyúl tápokat meg idióta fitness őrült kajákat. francokat.. csokit is ettem, pudingot is, zöldséget ir, krumplit, rízst.. persze annyiban máshogy, hogy pl update pudingot ettem, és gastroyal túrórudit. sőt, a nővérem szülinapján betoltam egy szeletet az ország tortájából.

mert EZZEL A MÓDSZERREL tényleg mindent ehetsz :D

én heti 2-3-4x edzek, ahogy az időm engedi és napi 1000-1200 kcal között eszem. 1000 alá nem megyek, mert nem akarok beteg lenni.

és hetente átlagban 1,6-1,8 kilót fogyok, és nemsokára egy igazi bomba nő leszek :D

(nekem az is segít, hogy minden reggel iszom kávét, este pedig joghurtot, hogy tudjak wcre menni, mert azzal amúgy gondjaim vannak)

sok sikert :))

2012. aug. 28. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!