Előre is elnézést a buta kérdésért! De megtudná mondani valaki mi a különbság a kockacukor és a sima cukor között? Ha a diéta igy kéri biztosan van jelentősége, vagyis én erre gondoltam. Szerintetek?
a kocka cukor egy pontos mennyiség, mérhető, míg a "csipet cukor" nem az.
amugy egyet értek az előttem szólóval. 100000 féle ilyen diétát probáltam és ugyan ugy pufi vagyok :Dmár kezdtem feladni, amikor elkezdtem azt a diétát, amit most is csinálok és remek. nem éhezem, aránylag gyorsan fogyok, és nem koplalok.
tudom, sablonosnak tűnik de: SZÁMOLJ
rajtam már az egész család nevetett, amikor ebédkor kiméregettem grammra pontosan a rízst.. vacsorakor a dinnyét, stb.
csak olyan ételt ettem, aminek megtaláltam a neten a kcal tartalmát, és grammra pontos adagot ettem. tudod miket? nem nyúl tápokat meg idióta fitness őrült kajákat. francokat.. csokit is ettem, pudingot is, zöldséget ir, krumplit, rízst.. persze annyiban máshogy, hogy pl update pudingot ettem, és gastroyal túrórudit. sőt, a nővérem szülinapján betoltam egy szeletet az ország tortájából.
mert EZZEL A MÓDSZERREL tényleg mindent ehetsz :D
én heti 2-3-4x edzek, ahogy az időm engedi és napi 1000-1200 kcal között eszem. 1000 alá nem megyek, mert nem akarok beteg lenni.
és hetente átlagban 1,6-1,8 kilót fogyok, és nemsokára egy igazi bomba nő leszek :D
(nekem az is segít, hogy minden reggel iszom kávét, este pedig joghurtot, hogy tudjak wcre menni, mert azzal amúgy gondjaim vannak)
sok sikert :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!