Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Helyben futás mint mozgás...

Helyben futás mint mozgás elég diéta mellett az eredményes fogyáshoz?

Figyelt kérdés

2012. aug. 23. 14:01
 1/7 anonim válasza:
100%
Ez attól is függ h hány kg vagy meg milyen a testalkatod. de inkább jár el futni, vagy biciklizni vagy úszni.
2012. aug. 23. 14:11
 2/7 Szoondiii ***** válasza:
0%

a diéta általában nem elég semmihez, szénhidrát és tej elhagyás kell. kivéve, ha szimpatikus a diéta kalória számolgatása, de így is az 1. az egészségesebb.

helyben futás.. nem lenne jobb jógázni, taichizni vagy pilatesezni? (de). :)

3/7 poiu ***** válasza:
100%
A fogyás 80%-a az étrenden múlik. A mozgás nagyon fontos, de nem a zsírégetés miatt, fél óra gyors futás sem több 4-500 kCal-nál.
 4/7 A kérdező kommentje:

Elhagytam a kenyeret, a krumplit, a cukrot. Tejet, sajtot, tojást nagyon ritkán eszek.

183 centi vagyok és most 94 kiló de valahogy nem akar lemenni.....=(

2012. aug. 23. 14:15
 5/7 Szoondiii ***** válasza:
51%

kíváncsi vagyok akkor mit eszel.

a tojást nem tudom miért hagytad el, de mondjuk terjengenek tévhitek a tojás káros hatásairól. lényeg, hogy a tejet, kenyeret elhagytad.

így mindegy mit mozogsz, az egészség miatt kell mozgás, lehetőleg az olyan legyen ami nem teszi tönkre az ízületeket 10 év alatt sem, jó az is ha élvezed, szereted. nem kell különösebben sok, bizonyos gyógytornákat azért szeretek, mert erősítenek vázizmokat, például mély hátizmok ami fontos. lehet karra, lábra, hasra erősíteni mellette egyszerű gyakorlatokkal. lényeg a kíméletesség legyen, hiszen nem csak idén szeretnél edzeni.

2012. aug. 23. 14:20
 6/7 A kérdező kommentje:
zöldségeket, tofut, szóját, gombát, néha magokat
2012. aug. 25. 13:43
 7/7 Szoondiii ***** válasza:

a szója és a tofu mondjuk ugyan az. mint a paradicsom és a paradicsom püré is (a hőkezelés miatt, a beinduló enzimtevékenység miatt ugyan tény, hogy van különbség) - egy kutya.

a szója hormonális hatása nem tisztázott, de kételyeket ébreszt. a világ szója termesztésének 80% GMO, ezt az adatot még az előző egyetemi félévben tanultam, tehát viszonylag friss. a GMO élelmiszerek pontos hatását például a szervezetünkben élő milliárd baktériumra nem ismerik, és van kutatás ami érdekes és nem kívánt eredményt hozott. tehát szóját ezért nem szoktunk enni, hal, tojás, szalonna mehetne zöldségekkel.

2012. aug. 27. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!