Én elolvastam a cikket. Ha fele is igaz lenne, akkor betiltanák. Egyébként mi is kipróbáltuk a cola kísérleteket,és érdekes nekünk nem tűnt el a fog 3 nap múlva (bár beszíneződött) Nem tűnik el a vérfolt.(ezt egy lány próbálta ki aki egy menstruáció miatt átázott,és véres lett a bugyija. Kipróbáltuk a szöget is,hogy áztattuk majdnem 3 hétig colában,és nem marta szét..
na ennyit a sok káros dologról.
Viszont két dolgot elismerek,és tapasztalom magam is.
1. tényleg tönkre teszi a fogaidat,de nem úgy ahogy leírják.
2. függőséget okoz.
De ezeket a kávéra is lehet mondani. Azok is tönkreteszik a fogakat és függőséget okoz.
Köszi a válaszokat!!
Hűűűha már meg van akkor miért vagyok mindig fáradt északa aligtudok aludni rendszeresen iszom a szaros colát elovastam a cikkat és ezek a tűnetek mindenaposak és nem tudtam mitől.
A koffein hatása főként a központi idegrendszerben jelentkezik, a kezdeti nyugtalanságot, idegességet követi a krónikus kimerültség, az energiahiány és a tartós álmatlanság.
mert tele van nyomva cukorral, egyáltalán nem hidratál, csak vizet von el, a koffein és a cukor miatt.
tehát hiába iszol meg belőle 3l-t, kb semmit nem ér, mert közben szomjazik a szervezeted.
én max heti 1x iszom belőle 1 pohárral, ha beülünk valahova, és nem akarok alkoholt inni.
a víz az egyetlen dolog, ami hidratál.
azt nemtudom,hogy káros vagy nem,de a suliba egy poharat megtöltöttünk colával beleraktunk egy hús darabot,2 nap mulva a húst lerágta... döntsétek el hogy káros vagy nem.
én attól szeretem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!