Kényszeres evő vagyok. A gyógyuláson dolgozom már egy pszichológus segítségével, de a kilók csak jönnek fel. Mit egyek, ha rámtör?
Ilyenkor nagyon, nagyon erős vágyat érzek arra, hogy telezabáljam magam mindennel, de ez csak érzelmi éhség. Egyszerűen hiába magyarázom magamnak, hogy nem is vagyok igazából éhes, a végén úgy is felkelek, és csinálok egy szendvicset. Az édes, gyümölcsös ízek nem segítenek, próbáltam, hogy ilyenkor lenyomok egy sárgabarackot, vagy egy kis görögdinnyét, de egyszerűen kell a sajt meg a kolbász íze a számba. Mostmár nem érzem jól magam a bőrömben, ugyan tornászgatok Rubint Rékára, de a hájhurkák csak nőnek...
Tudnátok valami gyorsan telítő, de nem hízlaló, lehetőleg sós/ízben gazdag kaját, amivel sikerülne átvészelnem ezeket az időszakokat? :( Esetleg valami hasonló ízvilágú diéta is érdekelne.
Előre is köszönöm a normális válaszokat. :)
előző vagyok meg az az elötti XD
Szerintem vegyél egy kondibérletet.. én is azt tettem. Ha sportolsz ehetsz többet, sőt nyugodtabb szívvel is.
Szia! :)
Nem tudom anyagilag hogy vagy eleresztve, de van Norbinak olyan sós sütije is, ami 1-es kódú, tehát erősen csökkentett a szénhidráttartalma. De ha mondjuk egy ilyen evésnél Norbis kenyeret eszel, akkor az már eleve jobb egy fokkal, mintha sima fehérkenyeret ennél.
Példul a zabpelyhet is meglehet jól csinálni sósnak is! Megfűszerezed azzal amit szeretsz, vizet hozzá, dagad kicsit, és be a sütőbe. Kiváló kis rágcsa, bár este azért ne ezzel lakj jól:) De ha gyáltalán nem tudsz ellenállni, akkor meg az ilyen kis kolbis cuccokhoz égy töménytelen mennyiségű paradicsomot, ubit, paprikát.
Vagy ott vannak a rakott dolgok. Rakott kelkáposzta, karfiol, karalábé, padlizsán. Menjen bele minden, de úgy hogy 90/10 arányban a zöldség javára.
Az hogy "tornzgatok" az mit jelent? Heti mennyi? Csak mert ahhoz hogxy fogyj, Neked most nem Réka kell. Réka erősít és formál. Neked aerobicozni kéne. Ha minden nap lenyomnál egy óra aerobicot, az agyilag úgy befolyásol, hogy garantáltan kevésbé akarsz félrekajálni. Ez egyrészt tapasztalat, másrészt kutatások bizonyítják. (Gondolom a "nanemezértugráltamegyóráthogymostfélrezabáljak" mechanizmus miatt)
sok sikert! hidd el, max két hét alatt át tudod állítani az agyad, csak akarni kell, meg elhinni hogy meg tudod csinálni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!