Szerintetek mennyit kell még fogynom? (képpel)
Íme így nézek ki most jelenleg. 171 cm és 61 kg per pillanat.
11 kilót adtam le eddig, igaz elég lassan, mert január óta fogyizok.
Körülöttem sokan azt mondják, hogy már nem kell fogynom, de szerintem még elég sokat kell, a tükör sajnos nem hazudik. Mint a kép is mutatja, és gondolom mindenki ezt fogja írni, szóval légyszi ne kövérezzetek le, meg ne sértegessetek, mert nem mindenki rendelkezik topmodell adottságokkal. Fűrész tudna segíteni egyedül az adottságaimon, de azt nem vállalom be. :)
A kérdés már csak az, mennyit még szerintetek, hogy bikini kompatibilis testem legyen végre valahára?
köszi a válaszokat, meglepődtem rajtuk :)
igen, tudom, hogy rám férne az alakformálás, de valahol azt olvastam, hogy amíg felesleges zsír van rajtunk, addig felesleges elkezdeni ilyen irányú edzéseket.
köszi a tippeket, igyekszem megfogadni őket. nem mozogtam rendszeresen a diéta alatt, valószínűleg ezért fogytam le ilyen lassan. rubint réka kazira tornáztam kb. heti 2x, de volt, hogy teljesen elmaradt. próbálok valami olyan sportot keresni, amit még én is tudok élvezettel csinálni, olyan rossz hogy csak kínlódásnak érzem ezeket. eddig a squasht élveztem a legjobban, de most a pénztárcám nem engedi, hogy heti többször járjak oda :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!