Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyit kell még...

Szerintetek mennyit kell még fogynom? (képpel)

Figyelt kérdés

Íme így nézek ki most jelenleg. 171 cm és 61 kg per pillanat.

11 kilót adtam le eddig, igaz elég lassan, mert január óta fogyizok.

Körülöttem sokan azt mondják, hogy már nem kell fogynom, de szerintem még elég sokat kell, a tükör sajnos nem hazudik. Mint a kép is mutatja, és gondolom mindenki ezt fogja írni, szóval légyszi ne kövérezzetek le, meg ne sértegessetek, mert nem mindenki rendelkezik topmodell adottságokkal. Fűrész tudna segíteni egyedül az adottságaimon, de azt nem vállalom be. :)

A kérdés már csak az, mennyit még szerintetek, hogy bikini kompatibilis testem legyen végre valahára?

2012. aug. 18. 20:09
 1/9 A kérdező kommentje:

link lemaradt. bocsi

[link]

2012. aug. 18. 20:14
 2/9 anonim válasza:
ha lenne kep........
2012. aug. 18. 20:14
 3/9 anonim válasza:
69%
nagyon szep alakod van csak szerintem meg arra kell dolgozz hogy szep feszes comb ill. hasad legyen. Sok sikert
2012. aug. 18. 20:16
 4/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem kell sok, a hasadat feszesítsd :)
2012. aug. 18. 20:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem már nem kell tovább fogynod :)
2012. aug. 18. 21:03
 6/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem kell tovább fogynod, viszont tornáznod kéne. Viszont a mérleg az ellenséged lesz, ugyanis az izom nehezebb, mint a zsír, szóval lehet, hogy a tornától többet mutat majd a mérleg egy kicsivel. Szép alakod van, de a combodon nincs izom jelenleg, sokkal szebb lenne, ha feszes lenne!! Esetleg menj el néha futni, vagy táncolj, vagy ússz, amelyiket jobban szereted. Bármelyiket választod, meg fogja hozni az eredményt.
2012. aug. 18. 22:02
 7/9 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat, meglepődtem rajtuk :)

igen, tudom, hogy rám férne az alakformálás, de valahol azt olvastam, hogy amíg felesleges zsír van rajtunk, addig felesleges elkezdeni ilyen irányú edzéseket.

köszi a tippeket, igyekszem megfogadni őket. nem mozogtam rendszeresen a diéta alatt, valószínűleg ezért fogytam le ilyen lassan. rubint réka kazira tornáztam kb. heti 2x, de volt, hogy teljesen elmaradt. próbálok valami olyan sportot keresni, amit még én is tudok élvezettel csinálni, olyan rossz hogy csak kínlódásnak érzem ezeket. eddig a squasht élveztem a legjobban, de most a pénztárcám nem engedi, hogy heti többször járjak oda :(

2012. aug. 19. 09:22
 8/9 anonim ***** válasza:
nagyon sokat segítene, ha izmot építenél és persze zsírt is égetnél.. ha szép formás akarsz lenni, akkor fontos, hogy izmos popsid és combod is legyen, különben csúnya formátlan leszel.. nézz meg egy rövidtávfutó lányt (100-400m), hogy milyen kerek a feneke, mert baromi sok izom van rajta:)
2012. aug. 19. 10:44
 9/9 anonim ***** válasza:
jah és grat az eddigi fogyásért, ami nem lassú, hanem pont jó.. ez az egészséges tempó maximuma, ahogy fogytál!
2012. aug. 19. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!