Áfonya lekvár is fogyaszt?
azt hallottam h az áfonya fogaszt.és h lekvárban is ugyanolyan hatásos?
Mitől fogyaszt?
Akkor tisztázzuk, egymilliomodik alkalomra.
Vannak a neten kalkulátorok. Beírod az adataidat,és kiírja a kalkulátor,mennyit kell enned a fogyáshoz,hízáshoz,testsúly megtartásához,kalóriában.
Ha neked pl. személy szerint naponta 1500 kell ahhoz,hogy fogyj,akkor abban benne lehet a kenyér,a csoki,a hús, ami jólesik... ha az 1500 kalórián belül van,és ha mondjuk rendszeresen mozogsz mellé. Olyan nincs,hogy egy étel "fogyaszt", a mozgás és az egészséges étrend kombinációja (a már említett kalóriamennyiséggel együtt) idéz elő fogyást.
Az áfonya pedig szerintem abszolút nem fogyaszt.
Egyáltalán Nem fogyaszt. A lekvár tele van cukorral.
Állj ki a napra, igyál csak vizet két hétig és ne egyél semmit. Na ettől tuti fogyni fogsz!!!
Persze, hogy fogyaszt. Igen , nagyon hatásos. :) Mitől fogyaszt? A sok cukortól. A cukor a legjobb diétás étel. :)
Remélem érzékelted az iróniát, bár egy ilyen kérdés után , nem vagyok benne biztos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!