Miért lehetek folyton ilyen éhes? 16/L
Figyelt kérdés
Már fél éve folyamatosan csak hízok, mert mindig rettentően éhes vagyok. A múltkor megettem egymás után a következőket: 1 cső főtt kukorica, egy nagy szelet dinnye, egy jó adag ebéd (már nem emlékszem, azt hiszem valamilyen tésztás étel volt), és utána is ugyanolyan éhes voltam. Már legalább fél éve tart ez a rettentő éhség, rengeteget tudok enni, már anyu is mindig szóvá teszi, hogy amint vásárol, szinte azonnal elfogy a kaja... Már 10 kilót híztam, pedig azelőtt sem volt nádszál karcsú, de még az egészséges kategóriába tartoztam. Mitől lehet ez, és mit tegyek ellene? Valaki küzd/küzdött hasonlóval? 16/L2012. aug. 18. 15:51
12/16 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen annyiról van szó, hogy egy ilyen korban vagy :)
A tizenévesek baromi sokat tudnak enni, bármikor és bármennyit, és ezen az időszakon mindenki átesik. Nincs veled semmi baj.
13/16 anonim válasza:
A hormonális vagy pszichés problémán kívül az is lehet, hogy egyoldalúan táplálkozol, és valamilyen tápanyag (pl fehérje) hiánya okozza a folyamatos éhségérzetet. Ezt hívják minőségi éhezésnek. Egyél pár napig napi ötször úgy, hogy minden étkezésben legyen hús meg zöldség, és figyeld meg, hogy így is éhes vagy-e.
14/16 anonim válasza:
szomjas nem vagy? a farkaséhség cukorbetegségre is utalhat, szerintem csináltass egy vérképet.
16/16 anonim válasza:
Kérdező!Mintha csak én ìrtam volna,a hìzàs mennyisège is stimmel.:-$
Ha gondolod ìrj privit,pròbàljunk meg "együtt" fogyòzni.;-)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!