Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kellő kitartással szerintetek...

Kellő kitartással szerintetek lehet egy 100 kilós dagadékból csinos, szexi csaj?

Figyelt kérdés
2012. aug. 18. 14:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
105kilosan váltottam életmododt es most vagyok igaz csak 81kg de mar most sexysnek erzem magam :D de lenyeg h a pasimnak az legyek masok nem izgatnak :DD
2012. aug. 18. 19:30
 12/14 anonim ***** válasza:
Most ez érdekes, de én is 105 kg voltam! :) Most 74 kg/179 cm. Gondolhatod milyen jól néztem ki 105 kg-osan... De most térd feletti ruhákat hordok!!! :) Soha életemben nem voltam még ennyi kg! Ami sajnos elég szégyen is...
2012. aug. 18. 21:21
 13/14 anonim válasza:

en 120 kilóról mentem 80ra.

nyilvan sokaknak ez is sok, de én 120-75-120 voltam (szép homokóra), es adtam az oltozkodésre, mentek miattam lámpaoszlopnak :D

most terhesseg-szules-hormonok miatt felkúszott húsz kiló, 30at akarok leadni :)

viszont én nem tartom magam dagadéknak. NŐ vagyok. kell belőlem faragni, hogy ez jobban látszon, de két gyereket szültem, és én nem 2 kilós gyerekeket szultem mint egyes celebek :)

Minden nap tornazok egy órát, es törödök magammal :)

2012. aug. 19. 12:38
 14/14 anonim ***** válasza:
Persze hogy lehet. De ne 3 hónap alatt akard elérni koplalással!
2012. aug. 21. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!