Naponta egy jégkrém belefér?
Persze, hogy belefér! Minden lehet enni fogyókúra alatt is, csak az legyen elfogyasztva délig, mert én úgy tudom a kajáknál van 3 kategória, az 1. kategóriába tartoznak, amit a nap 24 órájában lehet fogyasztani, a 2. amit reggel 6 és délután 3-ig lehet fogyasztani és van a 3. kategória, amit reggel 6 és dél között lehet fogyasztani. Ebbe tartoznak a fagyik,sütemények,csokik,stb
Egyébként ezt innen tudom:
belefér, de inkább csinálj te joghurtból, egy kis túróból és valamilyen gyümölcsből, ebből baromi sok lesz akárhogyan ízesítheted, kókusz, mák, dió, fahéj stb beteszed kis pohárkákba (nem üvegbe) beleteszel egy kiskanalat és 24órára a fagyasztóba
jobban jössz kis anyagilag is és szerintem finomabb is
Csak nem mindenkinek van ideje, pénze, türlme sz@rakodni. Lehet, hogy olcsóbbra jön ki, de megvenni a hozzávalókat drágább... (1 jégkrém van már kb 80 ft-ért.
1 db narancs önmagában szintén ennyi...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!