Hogyan fogyak le? én egy 16 éves srác vagyok 190cm 140kg szeretnék le adni 40kg nagyon nehéz lesz tudom de könyörgök Es mit csinaljak?
Annyi az egész amit az előttem válaszoló írt hogy kezdj el mozogni vagyis kocogni.Mindegy kondigépen vagy az utcán siettetett tempóban mész az a lényeg hogy legyen 30 perc mozgás.
És nem kell semmit megvonnod magadtól,kivéve a csokit,mert az belassítja a fogyást.Az a lényeg hogy eddig ettél egy nagy tányér ételt,most már egyél meg egy fél tányért ételt én ezt felezős módszernek hívom,mások nem tom hogy hívják,ez vonatkozik a pékárukra is croassan és társai.Ha ezt a szintet eléred és nem magadra erőlteted és tudatosan viszed véghez,csak ugy lemennek majd a kilók. :)
sok sikert
A kaját már elmondták, bele lehet menni mélyebben is, de első körben a mennyiség csökkentése is elég lesz, hogy elinduljon valami.
Mozgáshoz nagyon jó motiváció lehet ez a blog:
Az elejétől érdemes olvasni, ott még 124 kg volt, gyaloglással kezdett, ma meg már félmaratonokat fut.
Itt egy, még nálad is nagyobb fickó csinálta meg ugyanezt:
Igaz, talán az ő fogyása kicsit gyors volt. De a lényeg, hogy meg lehet csinálni.
Kitartás! :)
én a kocogást nem ajánlom ekkora testsúlynál, inkább elsőnek gyors séta, úszás, bicikli és majd később a futás
ekkora súlyból vszinűleg az első 2hétben gyors fogyás lesz majd lassul egy kicsit de ez ne vegye el a kedved jövő nyárra szép tested lesz ha keményen csinálod, csak vigyázz mértékkel, ne hirtelen mert rosszul lehetsz, nem játék és még nagyon fiatal s vagy
első lépésként semmi édesség, cukros, zsíros ételek-a rántotthús és a sajt se jó, semmi péksütemény, pogácsa, túrórudi, gyümölcsös joghurtok, krémtúrók, tészták
reggelire zabpehely sovány tejjel, vagy joghurt és gyümölcs vagy rozskenyér tojással, sovány sonkával és sajttal és zöldség
tízórai gyümölcs
ebéd-kevés rizs, főtt krumpli, több párolt hús, hal, tojás, zöldségek
uzsonna joghurt salátával, tojással
vacsora hús, hal, tojás, sovány sajt, túró, zöldségek
ne éhezz
üdítőket ne igyál, sok sok víz ha nagyon de nagyon édességet ennél, igyál egy fehérjeshaket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!