Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tehetek az ellen, ha...

Mit tehetek az ellen, ha szeretek enni?

Figyelt kérdés

Hízásra hajlamos vagyok, sportok rendesen, de szeretek főzni és enni is. Félek, hogy később meg fogok hízni. Hogyan tudnám magamat leszoktatni erről?

22/L

2012. aug. 14. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyél olyat ami nem hízlal, vagy mozogj többet. ;)
2012. aug. 14. 22:03
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem csak úgy általában szeretek enni, hanem szeretem a finom ízeket, szeretek jókat főzni, ételeket kipróbláni. Csak az a baj, hogy emmellé nő vagyok.

Oké, most még működik a sport. De mi lesz 20-25 év múlva, amikor már nem lesz ilyen egyszerű leadni pár kilót?

2012. aug. 14. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:

Én szeretek nagyokat dugni, mégsem kúrom le a csajomat az iskolapadban vagy bevásárlóközpontban.

Ezt, és a Te problémád megoldását akaraterőnek hívják.

Azok az idősebb nők, akik idősebb korban nem tudnak lefogyni, azonak az előbb említett tulajdonsága hiányzik.

Summa summárum, egyél jókat, de mértékkel, max később diétázol egyet :)

2012. aug. 14. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:

"De mi lesz 20-25 év múlva, amikor már nem lesz ilyen egyszerű leadni pár kilót?"

- Jó irányban haladsz majd mindenki kedvenc, unokahízlaló nagymamája felé.

2012. aug. 14. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:
„Enni kell!!!” Bud Spencer
2012. aug. 14. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!