Hashajtó szedése?
Figyelt kérdés
Szerintetek nagy baj hogyha nem este vettem be a hashajtót hanem 3óra körül és utána 4óra körül megeszek egy joghurtot szerintetek baj?ugyanolyan hatásos lesz?
amúgy azért vettem be mert nincs hetek óta székletem.és nagyon rossz a gyomrom emiatt..
2012. aug. 14. 15:22
1/4 anonim válasza:
Nem artana kideriteni ennek a szekrekedesnek az okat, mivel ez igy nem fogja megszuntetni a problemadat, sot a tuneteidet sem, mivel ez komoly emesztorendszeri problema!
2/4 anonim válasza:
Egyél sok rostot (zöldséget, gyümölcsöt).
3/4 anonim válasza:
a keserűsó mindent kipucol. Gyógyszertárban kapható és nagyon olcsó. Ha az sem hat, akkor tényleg nincs más csak a doki. De ezt még próbáld ki mert kb 200 ft, nem több. Viszont rossz az íze nagyon, úgyhogy naracslébe keverve idd meg, vagy citromot tegyél bele, mert úgy a legelviselhetőbb. És fogd be az orrod. Sok sikert!
Amúgy nem lesz bajod :)
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat :) ment a zöld kéz.:)
2012. aug. 14. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!